Helyi közélet

2024.05.04. 20:18

Grezsa István: Márki-Zay Péter hat éven át tartó városvezetése alatt elszigetelte Hódmezővásárhelyt

Delmagyar.hu

Forrás: Promend24

– Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a hat éven át tartó városvezetése alatt elszigetelődött és elszigetelte a várost is – mondta el a Demokratának adott interjújában Grezsa István, a Fidesz-KDNP hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje.

Mint elmondta, Márki-Zay korábbi támogatói – mind országosan, mind helyben – elhagyták, a városban alig találni egy befejezett beruházást, sajátos stílusával pedig naponta sért meg embereket. – Júniusban a vásárhelyiek arról döntenek, folytatódik-e a hat éven át tartó marakodás, vagy elkezdődhet a nyugodt építkezés – fogalmazott a polgármesterjelölt.

Azt pedig már Szél István, a hódmezővásárhelyi Fidesz elnöke nyilatkozta a Demokratának, hogy az elmúlt hat évben a vásárhelyi polgármester folyamatos békétlenkedése mély árkokat hozott létre az emberek között, a politika beférkőzött a családok mindennapjaiba. Úgy látja, Márki-Zay 2022-es miniszterelnöki választási veresége óta csak rosszabb lett a helyzet, a városvezető valósággal belebetegedett abba, hogy még a szövetségesei is elpártoltak tőle: naponta tesz meggondolatlan kijelentéseket, sért meg embereket, stílusa pedig méltatlan egy megyei jogú város polgármesteréhez. – Márki-Zay Péter csak a saját szavazóihoz beszél, esze ágában sincs egyesíteni a várost – szögezte le Szél István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában