Krimi

2024.05.16. 21:44

"Minden csupa vér volt" - döbbenetes látvány fogadta a sokat látott rendőröket egy háznál

Jobb híján konyharuhákkal próbálták elszorítani az öngyilkos csuklóját a kiérkező egyenruhások.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Shutterstock

"Minden csupa vér volt, amikor váci srácaink megérkeztek a címre" – írta bejegyzésében csütörtök délelőtt a Pest vármegyei rendőrség. Egy öngyilkosságot megkísérlő férfi miatt riasztották a rendőröket néhány nappal ezelőtt. A járőrök padlógázzal rohantak a helyszínre, ahol döbbenetes látvány fogadta őket.

A kis háznál egy eszméletlen embert pillantottak meg a földön, körülötte vészjósló vértócsákkal. A férfinek csodával határos módon még volt pulzusa. Csak többszöri szólítgatás után nyerte vissza az eszméletét, de kommunikálni továbbra sem lehetett vele. 

A rendőrök először stabil oldalfektetésbe helyezték, majd elszorították a csuklóját, jobb híján a közelben talált konyharuhákkal. Beszéltek hozzá, igyekeztek ébren tartani, míg a mentők meg nem érkeztek. A férfit végül stabil állapotban vitték kórházba - írja a Tények.hu. 

 

Van segítség!

Ha öngyilkossági krízisben van, öngyilkossági gondolatok foglalkoztatják, akkor a nap 24 órájában az ország egész területéről (mobilról és vezetékes telefonról) ingyenesen hívhatja a 116-123 lelki elsősegély szolgálatot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában