Baleset szemtanúit keresi a szegedi rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

Delmagyar.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1771/2024. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat nyomozást. Szegeden, a Kálvária téren baleset történt 2024. május 8-án 16 óra körül, mikor a Dr. Boross József utca irányából a Kápolna utca felé közlekedő gépjármű vezetője lassított és megállt. Ekkor a mögötte, elektromos rollerrel haladó sértett belehajtott a gépjárműbe és elesett, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedve. Az ismeretlen forgalmi rendszámú autó vezetője a tőle elvárt segítségnyújtás és adatainak megadása nélkül hajtott tovább.

A Szegedi Rendőrkapitányság a személygépkocsi vetetőjének, illetve azon szemtanúknak a jelentkezését várja, akik bármilyen információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatban. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy a 06-62/562-400-as telefonszámon, valamint a 112-es központi segélyhívó számon lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában