Délmagyar logó

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 12°C Még több cikk.

Csőtörést színlelve lopott ékszereket a Batthyány utcában

Ismeretlen férfi csöngetett be a szegedi Batthyány utca egyik lakójához április 5-én, a délelőtti órákban. Azt mondta, házában csőtörés van, és szeretné megnézni a fürdőszobát, hátha megtalálja a probléma okát.
Ismeretlen férfi csöngetett be a szegedi Batthyány utca egyik lakójához április 5-én, a délelőtti órákban. Azt mondta, házában csőtörés van, és szeretné megnézni a fürdőszobát, hátha megtalálja a probléma okát. A nézelődés közben az ott lakó figyelmét kijátszva 55 ezer forint készpénzt és arany ékszereket vett magához, ezzel háromszázezer forint kárt okozva a tulajdonosnak. A lopással egy ötven év körüli, 165-170 cm magas, zömök testalkatú, sötétbarna bőrű férfit gyanúsítanak. A tettes sötétkék dzsekit, baseballsapkát és barna nadrágot viselt.

Aki a bűncselekménnyel vagy a tettessel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Párizsi krt. 16-22.) vagy telefonon a 62/562-400-as szám 1109-es mellékén. Hívhatják a 107-es és 112-es segélyhívókat is, valamint a Telefontanú 06-80/555-111-es vonalát. A nyomravezető 100 ezer forint jutalomban részesül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi világpremier Christopher Lamberttel

Világpremier lesz jövő héten Szegeden: A harag napja című magyar–angol koprodukciós filmet a… Tovább olvasom