Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

A Loki is Tomit segíti

Szeged - A debreceni futballcsapat is támogatja Tomit, így már hét sportrelikviára lehet licitálni az ötéves, szegedi rákos kisfiú megsegítéséért.
  • A legnépszerűbbnek Robinho dedikált meze bizonyult: a brazil válogatott csatár és AC Milan-játékos felsője most 110 ezer forintot ér. A Veszprém KC női kézilabdásainak dedikált mezéért a Pick Szeged férfi kézisei 50 ezer forintot ajánlottak fel. A győri női kézilabdások dedikált meze 60 ezer forintnál, a szegedi vízilabdások aláírt labdája 10 ezernél, a szintén dedikált Videoton-mez 20 ezer forintnál jár – utóbbi a Szeged 2011-Grosics Akadémia NB III-as labdarúgócsapata jóvoltából.


Két hete indítottuk útjára eddigi legnagyobb internetes aukciónkat. A Lapcom Média Alapítvány több sportrelikvia árverezésével támogatja Deák Tomit és édesanyját. Az ötéves kisfiú több mint egy éve küzd daganatos betegségével. Már túl van műtéten, kemoterápián, sugárkezelésen és őssejtbeültetésen. Az orvosok azonban mindig találnak újabb áttéteket. Mivel úgy tűnik, a daganatok nem reagálnak a kezelésekre, Deákné Hajdu Tímea szeretné már otthoni környezetben tudni kisfiát, ehhez azonban szükségük van egy albérletre: saját lakásuk nem megfelelő.

Licitáljon a rákbeteg kisfiú javára. Fotó: Frank Yvette (galéria)

– Folyamatosan nézem a kiadó lakásokat, de két gyerekkel nem szívesen fogadnak sehol – mesélte. – Pedig amint lenne lehetőség, költöznénk, mert a klinikai osztályon is szükség lenne a helyre.

Online várjuk a licitajánlatokat

Az árverést internetes oldalunkon, a www.delmagyar.hu-n bonyolítjuk, ahol a relikviákra külön-külön lehet licitálni. Természetesen mindegyik fotója megtekinthető weboldalunkon, ahogyan a licit pillanatnyi állását is itt lehet nyomon követni. Az ajánlatokat – a kívánt relikvia megjelölésével – a licit@delmagyar.hu e-mail címre várjuk. A befolyó összeget teljes egészében Tomi édesanyjának adjuk át.
E céljukat támogatjuk akciónkkal, melynek elindítója Bori Zoltán volt. A Curva Sud Milano szurkolói csoport magyarországi tagjai segítségével több relikviát is sikerült összegyűjtenie.

A győri kosárlabdacsapat dedikált mezének kikiáltási ára 10 ezer forint. Hogy a licitálási kedvet ismét fellendítsük, a mai naptól újabb sportrelikviát teszünk az eddigiek mellé. Az OTP Bank Ligát jelenleg vezető debreceni futballcsapathoz is eljutott akciónk híre, a játékosok felajánlottak egy dedikált mezt.

Mától tehát erre is lehet licitálni a többi relikvia mellett, kikiáltási ára 10 ezer forint.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csapatok is segítenek Tomikának

Újabb három sportfelszerelésre érkezett ajánlat a Bori Zoltán és lapunk által kezdeményezett akcióban, amelynek bevételéből a szegedi rákos kisfiút, Deák Tomit segítjük. Tovább olvasom