Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

Biciklit szeretne Fanni

Összeállításunkban bemutatjuk azoknak a családoknak az élethelyzetét, amelyeket a Lapcom Média Alapítvány kuratóriuma kiválasztott a segítséget kérők közül. Karácsonyig számukra gyűjtünk adományokat. Az alapítvány számláján összegyűlt pénzt az ünnep előtt átadjuk a segítségre váróknak. Az akció információs telefonszáma: 30/336-7759.
Biciklit szeretne az a 12 éves, vásárhelyi kislány, aki október elején életveszélyesen megsérült egy balesetben. Károlyi Fannit kerékpározás közben ütötte el egy autó, amikor átbiciklizett a Szent Antal–Deák Ferenc utcai gyalogátkelőn. Az eséstől vérrög keletkezett a fejében – 2 órás műtéten esett át –, és eltört a kulcscsontja is.

– Fanni már jár iskolába, és szépen gyógyul – árulta el édesanyja, Anita. – Nagy bánatára még nem edzhet az úszótársaival, de otthon már erősíti a karjait. Nagyon hiányzik neki a biciklizés is. Nincs autónk, a kerékpár az egyetlen járművünk. Fanninak csak volt, mert a balesetben totálkáros lett. Sajnos nem tehetjük meg, hogy akár használtan is vásároljunk kerékpárt. Eldeformálódott a kereke, tönkrement a váltója, a javítás is sokba kerülne – magyarázta a segítséget kérő édesanya.

A balesetben összetört kerékpárt nem tudják pótolni Fanni szülei. Fotó: DM/DV
A balesetben összetört kerékpárt nem tudják pótolni Fanni szülei.
Fotó: DM/DV

Várakozás

Fanni történetével lezárult 20 részes sorozatunk. Az alapítványi számlán ígéretesen gyűltek az utóbbi napokban a forintok, bizonyságként, hogy a jóakarat hídja még a mai szűkös időkben is meg tud épülni olvasóink között. A fönti emblémán látható számlaszámra továbbra is várjuk adományaikat, sárga csekket az ügyfélszolgálatainkon találnak. Erősen reméljük, hogy valóban megszépíthetjük a családok karácsonyát, amiről természetesen beszámolunk lapunkban.

Olvasóink írták

  • 1. borcsa02 2012. december 23. 10:42
    „Anyukának nem kellene nike meg adidas cuccokat venni akkor talán jutna a kislánynak is, bár ez nem igaz hogy nem tudnak venni......”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Speciális ágy segíthetne

Összeállításunkban bemutatjuk azoknak a családoknak az élethelyzetét, amelyeket a Lapcom Média Alapítvány kuratóriuma kiválasztott a segítséget kérők közül. Tovább olvasom