Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Csapatok is segítenek Tomikának

Újabb három sportfelszerelésre érkezett ajánlat a Bori Zoltán és lapunk által kezdeményezett akcióban, amelynek bevételéből a szegedi rákos kisfiút, Deák Tomit segítjük. Beszállt a Pick Szeged, a Szeged 2011-Grosics Akadémia és egy magánszemély is – jelenleg 220 ezer forintnál jár a licit.
Izzott csütörtökön a licit@delmagyar.hu e-mail-fiók. Kérdések érkeztek, aztán válaszok mentek, majd ajánlatok futottak be. Három olyan tárgyra is megjött az első licit Deák Tomi segítése kapcsán, amelyre eddig nem volt vevő. Ilyen a Diapolo-Szeged férfi vízipólósai által aláírt vízilabda, amelyért 10 ezer forintot ajánlottak. Ilyen a Veszprém KC női kézilabdásainak dedikált meze, amely pedig Vadkerti Attila révén ér jelenleg 50 ezer forintot. A Pick Szeged férfi kéziseinek csapatkapitánya ugyanis az öltözőben a csapat elé állt, elmondta, mire gondolt, az együttes pedig egyöntetűen úgy döntött, hogy az említett összeget összegyűjti a szegedi rákos kisfiú, az ötéves Deák Tomi megsegítésére. És ilyen a Videoton labdarúgóinak meze is, amelyre Tanács Attila technikai igazgató révén a Szeged 2011-Grosics Akadémia NB III-as labdarúgócsapata ajánlott 20 ezer forintot.

Licitáljon a rákbeteg kisfiú javára. Fotó: Frank Yvette (galéria)

Mint ismert, a szegedi pedagógust, Bori Zoltánt meghatotta lapunk februári írása, amelyben Deák Tomi sorsát mutattuk be. A rákos kisfiú átesett egy transzplantáción, miközben haza nem mehetett a salétromos lakás miatt. Bori mozgósította az ismerőseit, és nem túlzás, az egész ország megmozdult – főleg a Milan-hívek. Ennek megfelelően az olasz sztárklub brazil játékosának, Robinhónak az aláírt mezére érkezett az első és az eddigi legnagyobb ajánlat, 110 ezer forint, majd a Győri Audi ETO KC női kézilabdásainak limitált kiadású, szintén aláírt, a BL-győzelmet megörökítő pólójára jött 30 ezer forintos licit. Az újabb, immár a licitbe beszállt három sportszeren kívül 10 ezer forint a kikiáltási ár a Győr női kosárlabdázóinak mezére.

A licitálás folytatódik, az ajánlatokat a licit@delmagyar.hu e-mail címen várjuk, miközben aki néhány ezer forinttal szeretne segíteni, az a Lapcom Média Alapítvány számlaszámán (12096705-01312657-00200005) megteheti.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb felajánlások Tominak - 20 ezret ér a Vidi-mez

Újabb felajánlások érkeztek az ötéves szegedi rákos kisfiú, Deák Tomi gyógyulásának segítésére. Tovább olvasom