Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Hetvenezerért kelt el a dedikált sál

Szeged - Hetvenezer forintért kelt el a győri kézilabdacsapat bajnoki sálja. A Rotary Juniálison talált gazdára a dedikált relikvia, amelynek árát az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány kapja meg.
Lezárult a Lapcom Média Alapítvány árverése, amelyet az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány javára indítottunk. A rászoruló gyermekek étkeztetésével foglalkozó szervezet jelenleg 40 fiatalnak biztosít ingyenebédet, amelyet a Kapocs Ételbárban fogyaszthatnak el. Nyáron még nagyobb szükség van a segítségükre, hiszen az iskola befejeztével beszűkül a szociális étkeztetési kör.

Az alapítvány nem csak meleg ételt ad a gyerekeknek: nyáron kedvezményes táborozási lehetőséget is. Közösségi házukban 3500 forintért vállalják egy hétre a diákok felügyeletét – ez gyakorlatilag az étkezés ára.

A Rotary-év véget ért, a leköszönő elnök, Bajusz Huba átadta az elnöki láncot utódjának, Hiezl Józsefnek. Fotó: Frank Yvette
A Rotary-év véget ért, a leköszönő elnök, Bajusz Huba átadta az elnöki láncot utódjának, Hiezl Józsefnek.
Fotó: Frank Yvette

Az alapítvány céljait kívánta segíteni a Lapcom Média Alapítvány, amikor árverést indított a delmagyar.hu-n. A Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO női kézilabdacsapat dedikált sálja Martonosi János jóvoltából került hozzánk. A szegedi fiatalember a Vodafone Főállású Angyala pályázaton indult, az Egy Ebéd Egy Esély Alapítványt támogatná. A második legnépszerűbb pályamű lett az övé, hamarosan kiderül, dolgozhat-e egy éven keresztül azért, hogy őket segítse. Szepesi Ivett, a kézilabdacsapat játékosa, János egykori osztálytársának párja ajánlotta fel neki, hogy a sállal hozzájárulnának a szervezet munkájához. Szombat délutánig 30 ezer forintos árajánlat érkezett rá, a Szent-Györgyi Albert Rotary Club szombat esti juniálisán azonban szintén licitáltak a relikviára, ott pedig 70 ezer forintért talált gazdára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnoki sál - harmincezernél a licit!

Nyáron olcsó tábort, ősztől felzárkóztató foglalkozásokat és hasznos időtöltést kínál a szegedi fiatalok számára az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány közösségi háza. Tovább olvasom