Délmagyar logó

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -5°C | 1°C

Ismét két család kapott adományt a Klauzál téren

Szeged - Dobai Zoltán és családja a Lapcom Média Alapítvány támogatásáról szóló ígérvényt, Fekete László és családja pedig a Szegedi Környezetgazdálkodási KHT. adományát vehette át.
Ma délután 5 órakor újra kinyílt adventi naptárunk egy ablaka és ismét két rászoruló családnak adtunk át ajándékot a Klauzál téren, a Délmagyarország-Rotary Adventen. A ma bemutatott Dobai Zoltán és családja vette át a Lapcom Média Alapítvány támogatásáról szóló ígérvényt, Fekete László és családja pedig a Szegedi Környezetgazdálkodási KHT. adományát vehette át. A 17 órakor kezdődő ünnepségen a sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskola és a Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola diákjai adtak műsort. A rendezvényen vendégünk volt Rácz Tibor színművész.

Újabb két család, Dobaiék és Feketéék vehettek át adományt a  Klauzál téren. Fotó: Frank Yvette (galéria)


Ezen a héten minden nap 16.30 és 18.30 óra között az ÁGOTA Alapítvány számára gyűjtünk plüssállatokat, játékokat és könyveket a Délmagyarország szeretetkuckóban. A Rotary Club faházában ruhaadományokat várnak, valamint itt lehet leadni kupon ellenében a használt, de tiszta és még jó állapotú zoknikat is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bálázó vágta le Zoltán kezét, most műkarra gyűjtenek

Tavaly júliusban vesztette el jobb karját a zákányszéki Dobai Zoltán. Műkarral teljesebb életet élhet. A művégtag 13 millió forintba kerül. Tovább olvasom