Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Molnár Piroska és Pindroch Csaba is velünk volt

Hétfő délután 5 órakor újra kinyílt adventi naptárunk egy ablaka és ismét két rászoruló családnak adtunk át ajándékot a Klauzál téren, a Délmagyarország-Rotary Adventen.

A ma bemutatott Zöld Katalin és családja vette át a Lapcom Média Alapítvány támogatásáról szóló ígérvényt, Bíró Katalin és családja pedig az Expert adományát – gáztűzhelyet, tisztítószereket és tartós élelmiszert – kapta meg. A 17 órakor kezdődő ünnepségen a Garam utcai óvoda adott műsort. A rendezvényen vendégünk volt Molnár Piroska és Pindroch Csaba színművész.

Hétfőn is két család kapott ajándékot. Fotó: Kuklis István (képgaléria)

Ezen a héten minden nap 16.30 és 18.30 óra között a szegedi Családok és Gyermekek Átmeneti Otthona számára gyűjtünk plüssállatokat, játékokat és könyveket. A Déli Apró szintén az itt élőknek szeretne segíteni, így december 20-áig a Szilágyi utcai irodájukban is gyűjtenek játékokat, tartós élelmiszert és ruhákat. A Rotary Club faházában ruhaadományokat várnak, valamint itt lehet leadni kupon ellenében a használt, de tiszta és még jó állapotú zoknikat is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

29 ezerből próbálnak megélni havonta

A vásárhelyi Zöld Katalin elveszítette állását, depressziós lett, öngyilkos akart lenni, amitől gyermekei, Laci és Ricsi tartották vissza. Tovább olvasom