Délmagyar logó

2017. 05. 23. kedd - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

A legjobb videó nyertese: Buksi

Állatszépségversenyünk legjobb videó-kategóriájában a legtöbb szavazat Buksira érkezett. Fotók!
A vicces videók kategóriában "Buksi újraélesztése" nyerte a delmagyar.hu állatszépségversenyét.

"Buksit a gyerekek, Jancsi (14) és Zsófi (12) kapta ajándékba. Minden vágyuk volt, hogy legyen egy kiskutyájuk. Hosszú hosszú évek után végre elérkezett az idő, hogy felelősségteljes gazdivá válhassanak. Teljes titoktartás övezte Buksi érkezését a családba, semmit sem sejtettek.

Mikor a szobájukba lépve a plüss állatok között egyszer csak megmozdult valami a kupac alján, ők maguk sem hittek a szemüknek. Az öröm leírhatatlan volt, a boldogságtól mindketten sírtak. Rég áhított vágyuk egy szempillantás alatt teljesült. Mindannyiunk számára meghatározó pillanat volt.

Buksi kész egyéniség volt már kicsi korában is, ez felnőtt korára teljesen kiteljesedett. Buksi teljes értékű "családtag" együtt kel, fekszik a gyerekekkel, hűségesen őrzi őket ha betegek, felügyeli gyógyulásukat, mindig ott van körülöttük, minden mókában benne van.

Buksi, aki megnyerte állatszépségversenyünk


Rendkívül társaság kedvelő, gyermekszerető. Mindig nyitott a bolondozásra, a gyerekekkel mindig kész egy húron pendülni. Buksinak humora is van, mint ahogy az, a játékban benevezett videón is látszik. Lehetőség szerint mindenhova visszük magunkkal, ő nem maradhat ki semmiből. Nagyon szeret a kerékpár első kosarában utazva Titanic-ost játszani, mindezt úgy, hogy közben azt is felügyeli, hogy a családból senki se előzze meg...ha véletlenül erre bátorkodik valaki, azt heves ugatással a sor végére parancsolja. Kedvenc sorozata a Kántor, ha a film zenéjét meghallja a tévében már szalad is és ül a tévé elé nagy izgalommal. A film közben halk morgással, "bukkogással" drukkol Kántornak. Rengeteg örömöt és szeretetet ad nekünk minden egyes nap. Vele lett kerek egész az életünk.

Szeretnénk köszönetet mondani minden ismerősnek és ismeretlennek aki szavazott Buksira, hozzájárulva ezzel a győzelemhez. Külön szeretnék köszönetet mondani a gyerekek nevében Szeleczkei Zoltánnak, aki nyitott volt a gyerekek hirtelen ötletére és mindent elkövetett, hogy összeálljon az elképzelésük szerinti videó az Állatszépségversenyre Buksiról."
- írja olvasónk, Buksi gazdája.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tabi a delmagyar.hu legszebb cicája

Tabit választották olvasóink állatszépségversenyünkön a delmagyar.hu legszebb cicájává. Tovább olvasom