Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Tabi a delmagyar.hu legszebb cicája

Tabit választották olvasóink állatszépségversenyünkön a delmagyar.hu legszebb cicájává.

Örömmel olvastam hogy győztes lett a macsekom,és egyben köszönjük a lehetőséget,hogy részt vehettünk a játékban - írja Weisz Zsuzsa, a győztes Tabi gazdája.

Tabi 2010 októberében született, s mi több, egy napon van a születésnapunk. Ez már egy jel arra,hogy minket egymásnak rendelt az ég. Nos, kezdem az elején. Először is,vörös macskát szerettem volna. Egy szombaton,vásárolni indultam,mikor egy nőt pillantottam meg a járda mentén, kezében egy dobozzal. Belenéztem, és két macsek lesett rám. Egyik sem volt vörös. A nő azt mondta, otthon van még kettő, azok vöröses kandúrok, félperzsák, ha gondolom nézzem meg. Felcsillant a szemem, és rávágtam hogy persze, fussunk össze valahol este. El is hozta nekem, alig vártam hogy kinyissa a dobozt. Valóban egy édibédi cicus volt, de nem volt sem borzos, sem vörös.

Tabi és gazdája
Tabi és gazdája


A tény... nekem macska kell. Egye-fene módon haza hoztam, ilyen macskám nem volt még úgysem. Már az elején láttam, hogy nem egy hétköznapi cica.
Azon kívül hogy maga alá húzta a farkát az első két napban, mindjárt otthon érezte magát. Simán átrendezte a szobát. A mozdítható játékokat a teraszra hordta, a kinti virágokat pedig be a szobába, a tányérját kaja végeztével pedig "eltemeti" Ő biztos tudja mit csinál, de ez kutya szokás. :D

Akinek macskája van, biztos tudja hogy remek szúnyogháló, és légy távoltartó. Ha egy légy mégis betéved levadássza, és a poén az, hogy oly módon ajándékozza nekem, hogy bele teszi a cipőmbe.

Egy szekrényrendezés során, a régi kacatok és játékok ki lettek borítva a szoba közepére. Naná hogy érdekes volt számára, ő is válogatta neki mi kell. Kint voltam a konyhában, mikor látom, ballag kifelé a szobából, egy cumival a szájában. Bevitte a helyére, és játszott vele, majd el is aludt. Természetesen videóra vettem, ilyet még nem láttam. Ezt a szokását meg is tartotta, pedig már két éves.

Tabi cica
Tabi cica


Mikor rájöttem hogy "tud magyarul" elkezdtem tanítani. Gondoltam ha már parancsra rázza a nadrágszáram, a többi is menni fog. Három hónaposan már pacsit adott. Fél éves korára parancsra leült, és váltott lábbal adta a pacsit. Ezt is videóra vettem. :D
A tény... vörös szőrmókot akartam, és helyette lett egy szürke cirmos félperzsa macskám, ami nem lett nagy szőrű kócos, és még kutya beütése is van. :D

Nem cserélném el semmire a gyönyörű, két éves, majdnem nyolc kilós mamlasz haveromat.

Köszönjük a lehetőséget hogy részt vehettünk a kisállat szépségversenyen,és a sok szavazatnak köszönhetően elsők lettünk!

Üdvözlettel: Weisz Zsuzsa és Tabi cica ♥

Olvasóink írták

  • 1. queenmargareth1 2013. május 27. 21:52
    „nos, gyönyörű!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csili, a delmagyar.hu legszebb kölyökkutyája

A delmagyar.hu kisállat-szépségversenyén olvasóink Csilit a törpe pincsert választották a legszebb… Tovább olvasom