Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Ádám megint megmondta

Szeged – Egy irodalmi mű akkor igazán zseniális, ha bármikor, bárhol aktuális tud lenni. Ezúttal Az ember tragédiáját aktualizáltuk 1962-re. Kiállta a próbát, ahogy most is megtenné. De állták a sarat a pincérek is - futva: képek, annó.
Básti Lajos Ádámot, Lukács Margit Évát, a rendező Major Tamás Lucifert alakította, az Úr Bessenyei Ferenc volt. De láthatták a szegediek Gábor főangyalként Király Leventét is. De persze nemcsak kulturális eseményekre lehetett belépőt váltani, hanem például alternatív sportversenyekre is. A pincérsprint mindig izgalmas, vicces, mondjuk az indulók lehet, másképp gondolják. Mutattunk már korábban fotót a belvárosi híd építéséről a szegedi oldalról. Csakhogy egy folyónak két partja van, most megnézhetik az újszegedi „rajtot".

Képek annó, a Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállításából. Nézzen be hozzánk!

Olvasóink írták

  • 1. czindi 2012. december 27. 18:28
    „...és Rácz Tibi volt az Athéni Timón...no meg én is ott voltam. Én voltam a tömeg (egy része) De szép is volt, de jó is volt fiatalnak lenni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A sebesség bűvöletében

A kerék feltalálása óta imádunk száguldani. Sajnos olyan korai fotói még a Móra Ferenc Múzeumnak sincsenek, viszont a múlt századi száguldozókról vannak: képek, annó. Tovább olvasom