Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Babakocsi-viszály ´78

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma tanúi lehetünk egy komoly testvérviszálynak, majd bekukkantunk a gyufagyárba és a '78-as közlekedési konferenciára is. Tartsanak velünk: képek annó.

Az első képet nézegetve azon gondolkozunk, vajon mi lehetett a közlekedési konferencia központi témája, mely ennyire (nem) érdekelte az embereket? Sajnos választ nem kapunk, de mozdonyt a második fotón már igen! Ilyen remek modelleket lehetett szemlézni – úgy tűnik, a fiatal lányoknak is nagyon tetszett.

A harmadik felvételen jönnek az Iron Ladyk: két lelkes-fülvédős munkásnő szorgoskodik épp a gyufagyárban. Érdemes picit a háttérre is figyelni: mit les vajon olyan figyelmesen a gép mögül kuksizó kolléga? A negyedik képen a kucsmáké a főszerep: a novemberi hidegben bizony szükség is volt rájuk. Az ötödik fotón a kistesó-nagytesó küzdelmek egy tipikus pillanatát láthatjuk: amikor a nagyobb testvér elfoglalja a babakocsi bizonyos részeit. Anya és a nagytestvér viszonylag békésen figyel a Mars téren a síró kistestvér ellenére is.

Nézzenek be hozzánk: képek annó!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ovisok(k): cukiság a sokadikon 1978-ból

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma ki fog akadni a "cukiságmérő": szökdécselő,… Tovább olvasom