Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Játék a Munkácsy kiállítási belépőért, 3. nap: íme a nyertes

Szeged – Megjelent a Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítása portálunkon. Egy héten át minden nap páros belépőt nyerhet a múzeum Munkácsy-kiállítására!
Annó - A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítása
Szombaton arra a kérdésre kellett válaszolni a Móra Ferenc Múzeumban látható Aranyecset kiállítás páros belépőjéért, hogy hanyas viszonylatú villamos ment át a hídon Újszegedre. A helyes megfejtés az 5-ös villamos volt. A szerencsés nyertes

Borsi Margit

olvasónk. Gratulálunk neki, sms-ben értesítettük. Tiszteletjegyét a Móra Ferenc Múzeum jegypénztárában veheti át nevének és telefonszámának bemutatásával, valamint a visszaigazoló sms bemutatásával.

Hamarosan jön a vasárnapi kérdés!

Az első játéknapon Medéné Kiss Erika, a másodikon Kokavecz Andrea nyert páros belépőt a tárlatra.


Korábban írtuk:
Új, rendszeresen frissülő rovatot indít a Móra Ferenc Múzeum és a Delmagyar.hu portál. Az Annó elnevezésű virtuális kiállítás célja, hogy betekintést nyújtson a múzeum fotógyűjteményének értékeibe, és ezen keresztül Szeged és a Dél-Alföld településeinek múltjába.

A rovatban minden nap új képet jelentet meg a Móra Ferenc Múzeum, a 19. századtól a 20. századi közelmúltig sokféle témában. A régi képek közlésének lehetősége a látogatók előtt is nyitva áll: oldalunkon beküldhetik szkennelt képeiket egykorvolt eseményekről, helyekről, emberekről. A Móra Ferenc Múzeummal együtt reméljük, a napról napra közzétett képek, erősítik majd mindannyiunkban a szeretett városhoz tartozás érzését.

Az Annó képeiből egy hétig tartó játékot indítunk, amelyben minden nap páros belépőt nyerhetnek a Móra Ferenc Múzeum Munkácsy-kiállítására.


Bizony voltak olyan idők, amikor még nem trolik meg buszok hasítottak át a Belvárosi hídon, hanem villamosok. A 12-es motorkocsinak képünkön MATEOSZ-os teherautók a testőrei
Bizony voltak olyan idők, amikor még nem trolik meg buszok hasítottak át a Belvárosi hídon, hanem villamosok. A 12-es motorkocsinak képünkön MATEOSZ-os teherautók a "testőrei". A Móra Ferenc Múzeum gyűjteményéből (Leltári sz.: T. 3092"


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kossuth Lajos félretéve

Politikai nagygyűlés, adománygyűjtés, német csapatok Szegeden: képek annó. Tovább olvasom