Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Kondor kutya kábítószer után kutat

Tudta Ön, hogy Ronald Reagan, az Egyesült Államok elnöke 1982-ben hirdette meg a drog elleni háborút? Eközben a röszkei határállomásnál Kondor kutya komolyan beleállt a kábítószer elleni küzdelembe. A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma ismét tipikus nyolcvanas évekbeli retró fotók. Tartsanak velünk: képek annó.
Az első képen a strandpapucsos külföldi férfi „arca, amikor" – cuccai, bőröndjei szanaszét és Kondor ágaskodik, nagyon dolgozik: lebukás, lebukás… A második felvételen megismerkedhetünk szemből is a hős Kondorral. A harmadik fotón a turista türelmetlenül várja, mikor lesz már végre az akkoriban félig nyugatnak számító jugoszláv területen.

Nehezen megmagyarázható, hogy mit keresett a negyedik képen látható autó csomagtartóján ennyi kanna?! A sofőr esetleg nem bízott a jugó benzinkutasokban? Az utolsó fotóval búcsút intünk a ’82-es röszkei határállomásnak.

Nézzenek be hozzánk, képek annó!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A női idomok kedvelőit bizonyosan elöntötte a forróság, ha meglátták

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma 1982-be utazunk vissza és ha már ott vagyunk, vérbő nyári pillanatokat élhetünk át ismét. Tartsanak velünk: képek annó. Tovább olvasom