Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Minden, ami nyolcvanas évek!

Szeged – A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma újra néhai kollégánk, Enyedi Zoltán nyolcvanas években készített fényképeiből tallóztunk. Tartsanak velünk: képek annó.
Az első felvételen a ruhagyári ovi egyik csoportszobájában éppen mindenki szerel. Felismer bárkit is a képen szereplők közül? Ha igen, kérjük, jelölje be a Facebook-oldalunkon található fotón is! Második fotónk a sztárságé: Farkas Bertalan a szegedi szabadtérin nem tudott „elbújni": jól állta a rajongók rohamát. Harmadik képünk békés: mindenki azt is kíván rajta: ópusztaszeri ünnepség résztvevői vagyunk. Negyedik felvételünk szentesi, a baromfi-feldolgozó egyik üzemcsarnokának modern gépeit és a rajta nem felüléseket gyakorló szárnyasokat mutatja. Ötödik, mai utolsó fotónk pedig a retró, a hipszterség, a coolest ever előtt tiszteleg. Ma sokan bármit megtennének ezekért a szettekért, akkor ez teljesen normális, hétköznapi volt.

Képek annó, a Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállításából. Nézzen be hozzánk!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kultúrától kultúráig

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében a művelődés és a munka a két „főszereplő". Tartsanak velünk: képek annó. Tovább olvasom