Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Mocskos üzenetváltás a Trabanton

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma Trabanton üzengetünk, csapatot építünk és belesünk a Hóbiárt Bisztróba is. Tartsanak velünk: képek annó.
Komoly üzleteléssel indítjuk mai Annónkat: az első kép azt bizonyítja, hogy fejkendőben vagy kucsmában volt a legjobb adni-venni a Marx téren 1979-ben. A második felvételt nézegetve a csapatmunka hívei örülhetnek, hiszen ilyen jól összehangolt hólapátolást ritkán látni napjainkban. Ismerős lehet a harmadik kép helyszíne: a Hóbiárt Bisztróban járunk épp, ahol ilyen lelkes fiatalemberek szolgálták ki az éhes tömegeket 36 évvel ezelőtt.

Ha végeznénk egy felmérést, hogy milyen autófeliratokkal találkozhatunk legsűrűbben az utcákon, a két nyertes a „piszkos" és a „koszos’ lenne, melyet szorgos ujjak marnak mindig a járgányok koszrétegébe. Nem volt ez máshogy régen sem: a negyedik fotón látható Trabant esett az üzengetés áldozatául, ahol azonban a tulajdonos azonnal reagált az autó tisztaságát érintő kritikára. Az ötödik felvételen látható szorgos munkások pedig már a nyarat várják: hajót javítanak épp lelkesen.

Nézzenek be hozzánk: képek annó!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MÉH-észkedés fotósárnyékkal

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében MÉH-észkedünk, mérlegelünk, targoncázunk és még a… Tovább olvasom