Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Szüret extra és címerező férfiak meztelen felsőtesttel

A szüret vagy a címerező tábor számtalan huncutságra és pajkosságra is lehetőséget adott az ifjaknak egykoron. A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma jön a szüret extra. Tartsanak velünk: képek annó.
Sokan emlékezhetnek arra az időszakra, amikor a diákoknak kötelező volt részt venniük a mezőgazdasági betakarításban. A muszáj-szüret vagy éppen a címerező tábor persze számtalan huncutságra és pajkosságra is lehetőséget adott az ifjaknak egykoron. A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma jön a szüret extra. Tartsanak velünk: képek annó.

Ha ez a kép népszerűsítette volna a barack fogyasztását a nyolcvanas években, Magyarország örökös barackügyi nagyhatalommá válhatott volna. A második felvételen egy létra és a magasles párosításából létrejött szerkezet tanulmányozható. A harmadik fotó olyan, mintha a Barack Terméktanács támogatásával készült volna – Te is harapnád?

A meztelen felsőtestű férfi címerezőkről készült negyedik felvétel a „nők kérték" rovatunk ajánlásával kerül közlésre. Az utolsó képen meg valamiféle agráriumi csodabogár – talán egy tank és egy szúnyog szerelemgyermeke lehet – hódítja meg éppen a kukorica mezőket.

Nézzenek be hozzánk, képek annó!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akár idén nyáron is kifutóra léphetett volna

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében láthatunk egy dekoratív és divatos nőt is, aki után akár idén nyáron is megfordultak volna a férfiak. Tartsanak velünk: képek annó. Tovább olvasom