Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Van itt minden, mint karácsonykor: annó-képek vegyesen ´78-ból

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma is több téma jelenik meg: a makói főtér a Lordok háza építésekor, hetvenes évekbeli szegedi telefonos kisasszonyok, talpig csinos ünneplők és a szabadtérire készülő szakik. Tartsanak velünk: képek annó.
A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében sincs még karácsony – az annó képek között viszont ma is több téma jelenik meg: a makói főtér a Lordok háza építésekor, hetvenes évekbeli szegedi telefonos kisasszonyok, talpig csinos ünneplők és a szabadtérire készülő szakik. Tartsanak velünk: képek annó.

Lordok háza bizony nem csak az angol fővárosban, hanem a hagyma-fővárosban is van ám. Az első fotón a makói Lordok háza építkezés közben látható.

Emlékszik még bárki is arra a korszakra, amikor ifjú hölgyek működtek közre a kapcsoláskor? A második felvételen telefonos kisasszonyok 1978-ból.

A harmadik fotográfián nagyon sok ünneplő pedagógust nézegethetnek, a negyedik és az ötödik kép pedig a ’78-as szegedi szabadtéri előkészítéséről szól: volt, aki a nézőtér csinosításával, s akadt, aki a díszletekkel küzdött éppen.

Nézzenek be hozzánk, képek annó!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Camping-kiállítás jóalakú csajokkal és kicsi búzanézéssel

A Móra Ferenc Múzeum virtuális kiállítótermében ma egy ’78-as camping kiállításra is… Tovább olvasom