Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

A Peugeot jövője a Párizsi Autószalonon

A márka negyven autót állít ki a négyezer négyzetméteres Peugeot standon - a megújult 8-as kínálat mellet ott lesz a EXALT és QUARTZ tanulmány is.

Az új 308 GT és 508 modellek tökéletesen tükrözik a paletta exkluzívabbá válását és a Peugeot technikai tudását. A vezetési élményt és a hatékonyságot ötvözik a felsőkategóriás EXALT és QUARTZ tanulmányok.

A vezetési komfort és a környezet kímélete terén a Peugeot technikai szakértelmének legékesebb gyöngyszeme a 208 2L HYbrid Air tanulmány.

A márka széleskörűen alkalmazza kínálatában az új Euro 6 motorokat: a PureTech és az 1.6 THP családok, illetve a BlueHDi dízelek már egy évvel a bevezetése előtt teljesítik az új norma követelményeit.

Íme az EXALT
Íme az EXALT

A 2008 DKR oldalán bemutatott Peugeot 208 GTi 30th speciális kiadás azt bizonyítja, hogy magas szintű tudásának köszönhetően Peugeot SPORT ugyanúgy meg tud felelni a speciális ügyféligényeknek, mint a legjobban szabályozott autóversenyek szigorú követelményeinek.

Mélyreható változásokon esett át az új 508: új motorokkal jelentkezik, és orr-része a márka majdani modelljeit vetíti előre. A mostani kiállításra új anyagokkal felfrissített EXALT tanulmányban a márka felfokozott formában jeleníti meg a limuzinról alkotott elképzelését, a 2012-ben Párizsban bemutatott ONYX tanulmány nyomdokain haladva.

Ez lenne a QUARTZ
Ez lenne a QUARTZ

A Peugeot QUARTZ tanulmányban a szabadidő autók új generációjának intenzív kifejezése és a márka húzómodelljeinek világa keveredik egymással. A tanulmány mellett a márka sportos modelljei láthatók, köztük az új 308 GT és a 208 GTi 30th speciális kiadás. A versenyek világát a Peugeot 2008 DKR, a 208 Rallye Cross és a 208 T16 képviseli.

A márka tovább erősíti piacvezető szerepét az innováció, a környezetvédelem és az autóba épített telekommunikációs eszközök terén. Minden témának külön területet szentel a Peugeot, és ezzel lehetőséget nyújt a látogatóknak az Euro 6 motorokkal és a fogyasztás csökkentésével kapcsolatos legújabb csúcstechnikák bemutatására.

QUARTZ - belsőség
QUARTZ - belsőség

A Párizsi Autókiállításon a Peugeot egy új robogót is bemutat. A márka legújabb, Django nevű, csodaszép kétkerekűje mintha egyenesen az ötvenes évekből került volna a szalonra: valójában az oroszlános márka legelső robogójának, a legendás S57-nek a nagyszerű újjáköltése, örökké frissnek ható retró stílusban. Háromféle lökettérfogattal (50, 125, 150) és négyféle felszereltségi szinttel kapható.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Clio és Kangoo modelleket hív vissza javításra a Renault

A visszahívási akció a Clio négyes, és a Kangoo kettes szériáját érinti a fékrendszer… Tovább olvasom