Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Autók a rádiókban - Parkoló, ezredszer

Ritka a rádiózásban, hogy egy technikai magazinműsor ezredik adását ünnepli a szerkesztő- műsorvezető, mint ahogy a szegedi Ábrahám Zsolt – Szekszárdon, Mikulás napján.
Ábrahám Zsolt 2003-ban szólalt meg először a Juventus Rádió szegedi frekvenciáján Tüske Ferenccel és Büte Zsolttal. Szombaton délutánonként azóta is egy órában foglalja össze az autók és motorok világának legfrissebb híreit, fűszerezve egy SMS-játékkal. Az ajándékokban kezdetek óta partnere a szegedi Medikémia Zrt., az ország talán legismertebb autóüzemeltetési és -ápolási termékeinek gyártója.


Szép emlékei fűződnek a Rádió 88-hoz, ahol Száraz Ferenccel közel három évig szállították a legfrissebb híreket a motorizáció fejlődéséről. Később a Rádió Plusz hullámhosszán jelentkeztek Gyuris Péterrel, itt szintén sok hallgató várta a szombati adást. Ez utóbbi frekvencia megszűnt, így a műsor „továbbgördült". – Az ország három kereskedelmi rádiója látott fantáziát a folytatásban, köztük a Rádió24 Dunaújvárosban, az Antritt Szekszárdon, valamint az Aktív Rádió Szolnokon. Ez utóbbi kettő máig sugározza a Parkoló Magazin műsorait szombatonként. SMS- játékunkra alkalmanként közel kétszáz válasz is érkezik – mondja Ábrahám Zsolt.

Adódik a kérdés, a szegedi műsorvezető miért nem hallható saját városában? – Nyitott vagyok, ha a Rádió 88 is lát fantáziát a folytatásban, akkor ismét lehet autós magazin Szegeden is – mondja Ábrahám Zsolt. Az ezredik adást egyébként a Mikulás hozza, december hatodikára esik, Szekszárdon, az Antritt Rádióban ünnepel a szerkesztő-műsorvezető a régi kollégák társaságában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így szívatja Vettel az utasait

A négyszeres világbajnok egy reklám kedvéért változott pocakos, bibircsókos, Budnesliga-sérót viselő… Tovább olvasom