Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Ezernyi gépcsoda az Autó, Motor és Tuning Show-n

Tizenegy országból érkeznek járművek a március 21-23. között a Hungexpón rendezendő kiállításra, ahol a látvány, az élmény és a szórakoztatás áll majd a középpontban.
– Nyolc külön rendezvény lesz egyetlen belépőjeggyel látogatható, többek között az Autós Nagykoalíció kiállítása, a Magyarok a világ járműgyártásában is – jelentette be Knezsik István, az ANK elnöke, és Dégen Imre, a kiállítás főszervezője a keddi, budapesti sajtótájékoztatón.

A rendezők és egy a résztvevők közül. Fotó: Besenyei Gergely
A rendezők a sajtótájékoztatón és egy modell a résztvevők közül - a show-n lányok is lesznek.
Fotó: Besenyei Gergely

Az AMTS - Autó, Motor és Tuning Show Magyarország meghatározó autós-motoros rendezvénye, mely több nagy múltú kiállítás és show összefogásaként jött létre. A Budapesti Vásárközpont öt pavilonját és külterét tizenegy ország több, mint ezer járművével és 215 kiállítójával tölti meg a szezonnyitó fesztivál, összesen 80 ezer négyzetméteren, folyamatos autós-motoros és színpadi programokkal, bemutatókkal karöltve.

Az AMTS nyolc különálló rendezvényt, a Carstyling.hu Tuning Show 2014-et, Budapest Motorfesztivált, Gymkhana Országos Bajnokságot, az Épített Motorok és Autók találkozóját, a Devil's Motor Show-t, a Budapest Tattoo Expo 2014-et, a Magyarok a világ járműgyártásában kiállítást és a Hungarian Stunt Riding Championship-et foglalja magában. Mind a nyolc kiállítás egy helyen és egy időben, egyazon belépőjeggyel lesz látogatható.

Archív fotó a tavalyi eseményről...Fotó: Carstyling
Archív fotó a tavalyi eseményről...
Fotó: Carstyling

Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke a következőket tette hozzá: „Az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának. Az AMTS forgatagába teljesen új színt hozó kortörténeti kiállítás szervezője, az Autós Nagykoalíció őszintén hisz abban, hogy minden magyar ember büszkén gondolhat arra, hogy honfitársaink milyen nagymértékben voltak és vannak jelen a technológia csúcsát képviselő járműipari fejlesztésekben.

A teljes cikket és a képgalériát itt találja.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Múzeumba került az első, 1898-ban készült Porsche

A járművet egy ausztriai pajtában találták meg. Tovább olvasom