Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Ezrek az autókiállításon – nap szépe a Ford Focus RS500

Az égiek is kegyeikbe fogadták Szegeden a szombati őszi autós randevút, ahol sokan voltak, s megválasztották a nap szépét is – a jegyrendszerben árult Ford Focus RS500 modellt.

Napsütés és kissé hűvös idő fogadta az autók és motorok rajongóit a szegedi Napfény Park bevásárló központ parkolójában, ahol a több mint százötven új autó és motorkerékpár mellett tuningcég, kiegészítőket forgalmazó és járműépítő vállalkozás randevúzott az Ötödik Parkoló Autó-Motor kiállításon. Délben már sokan sétáltak az autók között, körüljárva és megcsodálva az autóipar legújabb modelljeit és szívesen ültek be egy-egy kedvencbe.

A válság sújtotta szektorban ekkora rendezvényt mostanában nem sokat tartottak, ismerve a gépjármű eladások erős visszaesését és a vásárlási statisztikákat. A kereskedők állítják, hogy az utóbbi hónapban valami megmozdult az autópiacon, és talán pozitív irányban kezdődik változás. Jó alkalom volt a kiállítás arra, hogy – szinte – valamennyi működő autóértékesítő vállalkozás bemutassa csaknem teljes palettáját.

A legszebb autó: Ford Focus RS500
A legszebb autó: Ford Focus RS500

A kiállítás főszervezője Ábrahám Zsolt a Rádió Plusz „régi motoros" műsorvezetője az égiekkel is jó kapcsolatot ápolhat, hiszen a közelmúlt néhány eső áztatta hétvégéjén közel sem okozott volna ilyen osztatlan sikert a kezdeményezése – így azonban kiállító és látogató elégedetten távozhatott.

A kiállítás szépe a Ford Focus RS500 lett, a kocsi csak feketében kapható, 350 lóerős, és csupán 500 készült belőle. Leleplezése után 12 órával valamennyi elkelt, csak Angliában gazdára talált volna mind az ötszáz, de ennek ötödével kellett beérniük. Magyarországra hat autó jut a „jegyrendszerben", az első modellt már át is adták boldog tulajdonosának.

Olvasóink írták

  • 3. Szakértő 2010. október 12. 21:22
    „Sajnos az a 6 db sem igaz, mert úgy igaz a hír, hogy magyarországi kereskedések 6 db-ot adtak el, de pl. a Ford Hovány kettőt adott el, és mindkettőt franciába. Ha minden igaz, sajna csak egy marad itt Magyarországon.”
  • 2. Ajoanyad 2010. október 11. 19:25
    „vazze jo nez ki!”
  • 1. 620829 2010. október 10. 23:09
    „huha...na erről akkor lekéstem!...kár....persze a rendőrök 130km-re azért az 130km.....magyarhoni útakra terepjárót kell venni -az legalább elbírja ezt a szépen és minőségileg kivitelezett hepehupákat+”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az autósok érdekében szigorít a pénzügyi felügyelet

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jogszerű, kiszámíthatóbb tarifákat követel a biztosítóktól. Mindez a verseny tisztaságát segíti majd elő a novemberi autós kampányban. Tovább olvasom