Délmagyar logó

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Lendületben a Parkoló magazin

Parkoló magazin..! Ismerősen hangzik a műsor címe, a déli-régió és immár az ország három nagy kereskedelmi rádiós csatornája, televíziós műsora sugározza az autós magazint, amelyet Ábrahám Zsolt indított útjára 2003-ban Szegeden az akkori Juventus rádióban.
A műsor szerkesztője, vezetője, büszke arra, hogy az elmúlt 10 év alatt sok – technikai újdonságok, az autók iránt – érdeklődőt sikerült állandó hallgatóvá, illetve nézővé tenni. Mint azt megtudtuk Pest , Tolna és Szolnok megye vezető kereskedelmi rádiói sugározzák egy időben szombaton délelőtt a Parkoló Magazint. A hallgatók játszhatnak SMS-sel is, megválaszolva a műsor aktuális kérdését, jutalmuk egy-egy értékes autós csomag, amit a kezdetek óta a szegedi központú Medikémia Zrt. biztosít.

Ábrahám Zsolt elmondta, hogy az egész világon visszaesett az újautó-értékesítés a gazdasági válság miatt és a „visszarázódás" elég hosszú folyamat lehet. Az autós műsor a rendelkezésre álló egy órában követi a világ legfrissebb híreit, az újdonságokat, valamint a kereskedőkhöz megérkezett és bemutatott típusokat tesztelés után szubjektív értékeléssel mutatja be a hallgatóknak. A legfontosabb véleménymondó persze maga a vásárló, aki a hosszabb használat után tudja visszaigazolni, hogy valójában megkapta-e mindazt az autójától, amit a reklámok és az alkalmi tesztelők elmondtak. A parkoló műsorait több mint egymillió érdeklődő hallgathatja heti rendszerességgel és a tervek szerint további kereskedelmi rádiók is színesítik palettájukat a jövőben a magazinnal.

A műsor tavasszal a Szegedi Városi Televízióval karöltve nyilvános felvételeket készít az ismert Top Gear című, a BBC által világszerte sugárzott autósműsor mintájára, melyben a hallgatók és a nézők személyesen vehetnek részt, és találkozhatnak híres autóversenyzőkkel, színészekkel, sportolókkal. A nyilvános forgatások helyszíne a szegedi Auchan lesz, ahol több száz érdeklődőt tudnak fogadni. A hipermarket parkolójában bemutatják a legújabb „autócsodákat" is – tesztvezetési lehetőségekkel.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megérkezett az új Octavia

Közel 600 VIP-vendég jelenlétében mutatták be az új Skoda Octaviát Budapesten a Millenáris Parkban - nézze meg képgalériánkat! Tovább olvasom