Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Megnyílt a BMW Welt Münchenben

Megnyílt a müncheni BMW Welt, a páratlanul impozáns, jövőbe mutató, multifunkcionális épületkomplexum élmény a látogatóknak, az ügyfeleknek és az alkalmazottaknak egyaránt.

A BMW Welt őszi megnyitóján az újszerű gépkocsi átvételi szolgáltatást bemutatva, az első vásárló ünnepélyes keretek között ülhetett új autójába. Az ünnepség csúcspontjaként az ott dolgozó munkatársak szimbolikusan, maguk nyitották meg a BMW Welt kapuit. Megjelenésük azt hangsúlyozta, hogy a létesítmény éppen a benne nap mint nap dolgozó emberek révén válhat a találkozások élő helyszínévé.


A közönségnapokon a látogatók egy körsétát tettek, amely végigvezette őket az épület részein. A „pláza" ideális kiindulási pontnak bizonyult az épületkomplexum minden része felé. Közvetlenül az északi kapu mellett, a BMW-modellek bemutatója kezdődik, itt ugyanis a gyár összes jelenlegi modellsorozata látható. Néhány méterrel arrébb a BMW Individual részlege kínálja egyedi színeit és ritka anyagait.

Szemben találhatják a látogatók a Technikai és Design Stúdiót. Aki a BMW mérnöki tudományába és formatervezésébe kíván bepillantást nyerni, itt komoly ismeretekre tehet szert, érdekes kiállításokat tekinthet meg és interaktív programokon vehet részt. A plázát tovább követve, az út a déli kapu kettős-kúp épületrészéhez vezet. Ez a rendkívül különleges, egyben figyelemfelkeltő építészeti alkotás a BMW márka kiállításainak színtere. A kettős-kúp emellett exkluzív kulturális rendezvényeknek is otthont ad.


A BMW Welt kellős közepén, a „Premier-átadó" területen valóban exkluzív körülmények között ülhetnek először új gépkocsijukba a vásárlók. A járművek összesen húsz forgóemelvényen és tíz panorámastandon előkészítve várják gazdájukat.

A BMW Welt további impozáns építészeti alkotása a „Galéria", ez a lendületes hatalmas híd, amely a BMW Welt és a BMW Múzeum közötti gyalogos-felüljáró folytatásaként, az épületet átszelve egészen az északi oldal rendezvényközpontjáig ível.

Olvasóink írták

  • 1. Kedvesem 2007. december 28. 09:49
    „Amiről beszéltem!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Porsche Hungaria: minden ötödik autó

A Porsche Hungaria (PH) az idén várhatóan 40 ezer új személygépkocsit értékesít, így a tavalyihoz… Tovább olvasom