Délmagyar logó

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos -2°C | 7°C Még több cikk.

Szegeden is bemutatkozott az új Ford Mondeo

Egy különleges parti keretében ismerhették meg a kiválasztottak az akcióhős James Bond legújabb autóját csütörtök este Szegeden, az Algyői úti Ford Hoványnál. Természetesen, az új Mondeót!
A szép számban megjelent vendégeket Zsíros László, a Ford márkaigazgató köszöntötte, majd frappánsan összefoglalt cégismertetőt és Ford történetet hallottunk tőle, illetve beszélt a márka magyarországi sikereiről és persze az est főszereplőjéről, az új Mondeóról. Ami temérdek műszaki újdonságot tartalmaz, vagyis mindent tud már, amit a „nagyok"

Szegeden az új Ford Mondeo. Fotó: Kovács András (képgaléria)

A Mondeo bő két évtizedes történetének ez már a negyedik generációja, s tényleg telitalálat az új modell. Modern formavilággal, minőségi kidolgozással, több karosszériaváltozattal és persze van már hibridüzemű is. Ez utóbbi is kipróbálható volt csütörtök este és volt abban valami James Bond-os, ahogy hangtalanul, de meggyőző tempóban és erőt mutatva útnak indult a kivilágított szalon elől.

Szegeden az új Ford Mondeo. Fotó: Kovács András (képgaléria)

A Holló Gasztro celebrálta finomságok, valamint Gere Attila kellemes borainak társaságában gyorsan múlt az idő, de nem annyira, hogy ne kapott volna választ valamennyi kérdésére minden érdeklődő. Erről Biczók Attila, a szegedi Ford első embere és kollégái gondoskodtak.

Szegeden az új Ford Mondeo. Fotó: Kovács András (képgaléria)

És nézzük az anyagiakatt, az ötajtós Ford Mondeo Trend a 160 lóerős 1.5 literes EcoBoost motoral 6 millió 534 ezer forint, dízelbe, az 1,6 literesbe plusz 426 ezer forintért ülhetünk. Az ötajtóshoz képest a kombifelár 435 ezer forint.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

11,2 milliárd helyet 40 - Kérdőjelek a győri Audi állami támogatása körül

A kormánytámogatás összege 133,3 millió euró, mintegy 40 milliárd forint. A kormánydöntést követően… Tovább olvasom