Délmagyar logó

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 26°C Még több cikk.

Lenyúlta a barátja slusszkulcsát a 16 éves lány, balesetet szenvedett a banda

Baráti összejövetelen egy fiatal lány elvette társa autójának indítókulcsát. Hárman beültek a kocsiba és elindultak. Egy ittas fiú vezetett, Békéscsabán, a Magyar utcában balesetet szenvedtek.

Közlekedési táblának ütközött egy személygépkocsi 2017. június 28-án, 1 óra körül Békéscsabán, a Magyar utcában. Az autóban három tizenéves fiatal ült, egy akkor 17 éves fiú vezetett. Baráti összejövetelen voltak, onnan indultak el negyedik társuk kocsijával. Az a fiú, akinek a családjáé volt az autó, nem ment velük. Ő aludt, amikor barátnője elvette mellőle az indítókulcsot és odaadta a 17 éves fiúnak. A balesetben egyik fiatal sem sérült meg. Az ütközés után az autóval nem tudtak tovább menni, barátaikat hívták telefonon, hogy segítsenek nekik. Közben a rendőrök megtalálták és miután kiderült, hogy nem szorulnak orvosi ellátásra, előállították őket.

Az autót vezető fiú és az indítókulcsot megszerző, a történtek idején 16 éves lány ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A fiú vérében a baleset idején az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint 1, 67 g/l ezrelék volt a véralkohol koncentráció, így őt járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével is gyanúsítja a rendőrség. A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2017. szeptember 11-én lezárta a baleset után elrendelt nyomozást és a büntetőeljárás iratait a rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal küldte el a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre - írta a police.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tetten érték az autókat szétverő férfit - fotók

Tetten érték az autókat szétverő férfit - fotók
Több százezer forintos kárt okozott egy férfi, aki betörte két autó üvegét Csorváson. Az egyik kocsi… Tovább olvasom