Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Öngyilkosjelölt az orosházi felüljárón?

Orosháza - A beol.hu úgy tudja, egy fiatal orosházi nő ma reggel azzal hívta fel a barátnőjét, hogy leugrik az Iglói úti felüljáróról.
A beol.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a fiatal lány azóta eltűnt. A rendőrök csak a lány anyját találták meg a felüljáró alatt, a vasúti sínek között bolyongva. Az asszonyt a mentők és a rendőrök közösen győzködték, hogy nyugodjon meg, együtt keressék meg a lányt. Végül hosszas huzavona után az asszonyt a mentők az orosházi kórházba szállították. A rendőrök az összes felüljárót és környékét átvizsgálták, ám a fenyegetőző lánynak nyoma sincs.

Az orosházi rendőrség közterületi és bűnügyi szolgálatata is keresi a 25 éves orosházi lányt. Czecher Péter kapitány elmondta: a lány édesanyja amikor értesült a történtekről, maga is a lány keresésére indult, őt a sínek között találták meg kollégái zaklatott idegállapotban. Akkor már ő is azt mondta, ha a lánya így döntött, ő is véget vet az életének. Ezt sikerült megakadályozni. Az asszony jó kezekben van, kórházba szállították, a lányt nagy erőkkel keresik.

A hídról való leugrással fenyegetőző lány önként hazatért. Úgy tudják, kihallgatták, s elmeorvos is megvizsgálja.

Olvasóink írták

  • 1. Rosmary53 2009. szeptember 17. 14:59
    „Nézzük, miből lett ez a hír? A lány (25) telefonál a barátnőjének, mondja neki az Iglói felüljárót. A barátnő mit tesz? Értesíti az anyát (?), az újságot (?), a rendőrséget (?), akik a helyszínre sietnek. Ebben a sorrendben. Mindenki a maga indítéka szerin. Az újságíró a szenzációt, a rendőrség a lányt hajszolja. A mentőknek is jut dolguk, mivel a lány nem ugrott, csak megugrott, az anyát viszik el, aki szintén beígér egy felelőtlent. És anya a kórházban, nagyerők a híd alatt, a lány otthon, az újságíró meg a szerkesztőségben összedobta, amit fent olvastál.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három motoros sérült meg szerdán Békés megyében

Négy szerdai balesetről tájékoztatott a Békés megyei rendőrség. Ezek közül háromban motoros volt a… Tovább olvasom