Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 01. 27. kedd - Angelika

Még több

Belföld - Magyarország hírei

Titokban alkudozik a kormány az RTL-lel

Titokban alkudozik a kormány az RTL-lel

A kormány az RTL Klub tulajdonosaival barátkozna, és azt szeretné elérni, hogy kevesebbet politizáljon a magyar csatorna.

Több ezer liftet kell felújítani vagy lecserélni 2020-ig

Egy tavaly módosított kormányrendelet szerint a ma üzemelő liftek közül több ezret teljesen fel kell újítani vagy le kell cserélni a szigorított biztonságtechnikai előírások miatt.

Már készítik az új egészségügyi alapellátási törvényt

A jogszabálytervezetet csak márciusban kell a kormány elé terjeszteni, így abban még nem szerepelnek konkrét változtatási tervek, csak irányok.

Kétmillióért árulják a neten az M7-esen kiégett Lamborghinit

Kétmillióért árulják a neten az M7-esen kiégett Lamborghinit

A sofőr 336 km/órával repesztett a Lamborghinivel az M7-esen. Ripityára törte, a gépkocsi teljesen kiégett. Most a neten árulják alkatrészként.

Új börtönt építene az állam

Új börtönt építene az állam

Az új, legalább 500 fős létesítményhez helyszínt keres a kormány. Az új börtönbe 2018-2019-től küldhetik az elítélteket.

Vörösre változott a Rákos-patak

A katasztrófavédelem szerint egy építőipari cég engedett rozsdás vizet a Rákos-patakba, ezért vált vörössé a víz.

Hepatitisjárvány van Miskolcon?

A Jobbik szerint már tömegesen fertőződnek meg emberek hepatitis A vírussal Miskolcon.

Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat

Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat

Az újabb látogatási tilalmakat Borsodban, Vácon és Tapolcán rendelték el.

Vesztegetés miatt nyomoznak Balmazújvárosban

Azt nem árulták el, milyen vezető beosztású városi tisztségviselők ellen, milyen konkrét gyanúval vizsgálódnak. Sajtóértesülések szerint a jelenlegi polgármester még jegyzőként követhetett el visszaéléseket.

Sok rejtély övezi a nyíregyházi gyilkosságot

Húsz év fegyházra ítélték volt barátnője megöléséért a nyíregyházi férfit, a bűnügyet azonban rejtélyek övezik. Az áldozat házában egy ismeretlen személy is járt a brutális gyilkosság délutánján.

Húszmilliót sikkasztott a közös képviselő, börtön vár rá

A dokumentumokból csak részben lehetett nyomon követni, hogy a lakók befizetései hova kerültek. Az asszonyt jogerősen két és fél év börtönre ítélték.

Döntött a Kúria: nem kell mindig kitakarni a rendőrök arcát

A Kúria jogegységi határozata szerint bizonyos esetekben, nagy közérdeklődésre számot tartó rendezvényeken nem kell kitakarni a rendőrök arcát, de ez mérlegelés kérdése.

Megcsúszott a támfal is a Déli alagútjában

A Déli pályaudvarról hétfőn is később indulnak, illetve ide késve érkeznek a vonatok, több elővárosi vonat csak Kelenföldig közlekedik, és onnan indul vissza a Dunántúl felé - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Régiónként eltérőek a fiatalok esélyei

A mai 15-29 évesek életmódja, élethelyzete régiónként alapvetően eltérő - ez a legfőbb megállapítása a Harmadrészt - Magyar Ifjúság 2012 című tanulmánykötetnek, amelyet hétfőn mutattak be Budapesten.

A PDSZ sztrájkbizottsági tárgyalásokat kezdett a szaktárcával

Hétfőn megkezdte a szaktárca képviselőivel a sztrájkbizottsági tárgyalásokat a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), az első egyeztetésen a pedagógusok munkaterhelésének vizsgálatával kapcsolatos szakszervezeti felvetésről volt szó.

Petíciót indított a DK a vasárnapi nyitva tartás ügyében

Az ország mind a 106 választókerületében, több száz helyszínen kezdett aláírásgyűjtésbe hétfőn a Demokratikus Koalíció (DK), miután a párt petíciót indított a vasárnapi zárva tartásról szóló törvény eltörléséért - jelentette be hétfői budapesti, a Nyugati aluljáróban tartott sajtótájékoztatóján a DK ügyvezető alelnöke.

HÉV-vel ütközött egy kisteherautó

Kisteherautó és HÉV-szerelvény karambolozott Budakalászon, a Vasútsoron, a HÉV-megálló közelében, emiatt csak az egyik vágány járható – tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője hétfőn az MTI-t.

OKF: sehol nem okozott komolyabb fennakadásokat a havazás

Sehol nem okozott nagyobb fennakadásokat a hétvégén a dunántúli havazás - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-vel.

Már csak elsőfokú riasztások vannak a hófúvás miatt

A hófúvás miatt Veszprém megye több járására kiadott másodfokú riasztásokat elsőfokúra mérsékelték, a többi megyében pedig az elsőfokú riasztásokat is visszavonták hétfő délelőtt.

Szóváltás után megkéselte a biztonsági őrt Tatán

Megkéseltek egy biztonsági őrt vasárnap egy tatai szórakozóhelyen, a rendőrök egy órán belül elfogták a gyanúsítottat - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

Hárommilliárdos adócsalás egy magyar-szlovák céghálózatnál

Csaknem hárommilliárd forint adót igényelt vissza jogtalanul egy bűnszervezet, amely szlovák-magyar céghálózaton keresztül kereskedett legálisan és illegálisan elektronikai és háztartási gépekkel - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel. Tizenkét embert előzetes letartóztatásba helyeztek.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...