Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 03. 02. hétfő - Lujza

Még több

Belföld - Magyarország hírei

OGY: Két órán át interpellálhatnak a képviselők

A Ház 13 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdi ülését.

Modernizálják az önkormányzati informatikát

Az ASP, amely Budapesten elhelyezett szervereken fut, távoli eléréssel használható, így helyi költségek, havidíjak szinte egyáltalán nem jelentkeznek az önkormányza­tok esetében.

Másfél milliárd hajléktalanok foglalkoztatására

A 2013-2014. évi téli átmeneti közfoglalkoztatás kapcsán több mint kétezer fő foglalkoztatásához nyújtottak támogatást karitatív szervezetek részére.

Milliós ösztöndíjat is fizettek az ELTE-n

A diákok támogatását célzó ösztöndíjak sok esetben nem a megfelelő helyre érkeztek.

Három településen tartottak időközi választást vasárnap

Három településen tartottak időközi önkormányzati választást vasárnap.

Áder János: mintha lebombázták volna a fákat

Áder János: mintha lebombázták volna a fákat

Olyan volt a jégkártól sújtott erdő, mintha lebombázták, mintha tüzérségi zárótűz érte volna, derékba törtek fák – idézte fel december 8-i, az ónos eső és jegesedés utáni, papréti látogatását Áder János államfő vasárnap a közmédia S.O.S. Bajban az erdő! című tematikus műsorában.

A hatos lottó 9. heti nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 9. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

Új munkarenddel folytatja munkáját az Országgyűlés

A házelnök javaslata alapján elfogadott új munkarenddel folytatja munkáját hétfőn az Országgyűlés. Ez alapján két hétre fogadják el a napirendet, szavazások és viták azonban csak az első héten lesznek. A képviselők kedden harminc évre titkosíthatják a paksi atomerőmű bővítésével kapcsolatos üzleti és műszaki adatok egy részét.

Együtt: az V. kerület fideszes kifizetőhelyként működik

Juhász Péter, az Együtt, A Korszakváltók Pártja alelnöke és V. kerületi képviselője szerint a helyi önkormányzat cégeinek felügyelőbizottságai "nettó fideszes kifizetőhelyként működnek". Az ellenzéki politikus erről vasárnap a Belváros-Lipótváros polgármesteri hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján beszélt.

A kilakoltatási moratórium meghosszabbítását követeli az LMP

Az LMP a március elejével lejáró kilakoltatási moratórium egy évvel való meghosszabbítását követeli - mondta Schmuck Erzsébet, a párt országgyűlési képviselője sajtótájékoztatója után vasárnap az MTI-nek.

MSZP: a jegybank kártalanítsa a DRB-bankcsoport ügyfeleit!

Az MSZP felszólította a Magyar Nemzeti Bankot, hogy kártalanítsa a DRB-bankcsoport - a Buda-Cash-ügy miatt nehéz helyzetbe került - összes ügyfelét.

Brüsszel szerint nincs rendben a magyar energiaszabályozás

Több uniós tagállam mellett Magyarország ellen is kötelezettségszegési eljárást indított az Európai Bizottság, mert úgy véli, hogy energiaszabályozása nem felel meg az uniós jognak - erősítette meg vasárnap az MTI megkeresésére Anna-Kaisa Itkonen, a brüsszeli testület klíma- és energiapolitikáért felelős szóvivője.

S. O. S. Bajban az erdő! - Mintegy 30 ezer hektárnyi terület szorul helyreállításra

Mintegy 30 ezer hektárnyi terület szorul helyreállításra a tavaly decemberi ónos eső miatt - mondta az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) főtitkára vasárnap a Duna csatornán, az S. O. S. Bajban az erdő! című tematikus nap keretében.

Franciaországból kapnak védőeszközöket önkéntes tűzoltóságok

Több millió forint értékben kapott használt, de újszerű védőeszközt és -felszerelést a Magyar Tűzoltó Szövetség Franciaországból, a kamionnyi mennyiségű eszközt önkéntes tűzoltóságoknak adják - közölte a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke az MTI-vel.

10 százalék felett bővült a magyarországi szállodák forgalma tavaly

Tavaly a magyarországi szállodák összes bruttó forgalma 10,2 százalékkal haladta meg az előző évit, 296,3 milliárd forintot tett ki - derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) 2014-es évről készített elemzéséből.

A Duna közelében jóval drágábbak a fővárosi lakások

A Duna közelsége 40-70 százalékkal drágítja a lakásokat Budapesten, és a központi területekről kifelé haladva sem csökken jelentősen a felár - közölte az FHB Jelzálogbank Nyrt. az MTI-vel.

Erősíteni kell a magyar-venezuelai kapcsolatokat

A Venezuelai Bolivári Köztársaság nagykövete azt szeretné elérni, hogy magasabb szinten működjenek a magyar-venezuelai kapcsolatok.

Hatástalanították a Csepelen talált bombát

Hatástalanították a csepeli Szabadkikötőben szombaton, kábelfektetés közben talált bombát - közölte a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-vel.

Ismét több állomásra érkeztek új mentőautók

Ismét több fővárosi és vidéki mentőállomáson állítottak szolgálatba új mentőautókat - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr igazgatója szombaton az MTI-vel.

Lottó - ez az öt szám nagy pénzt hozhat!

Íme az ötöslottó 9. heti nyerőszámai.

Személyautó és vonat ütközött Tiszafüred és Poroszló között

Személyautó ütközött vonattal Tiszafüred és Poroszló között szombaton, a balesetben egy ember megsérült - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...