Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2014. 07. 30. szerda - Judit, Xénia

Még több

Belföld - Magyarország hírei

Lépfene pusztít a szarvasmarhák között Tiszafüred közelében

Több szarvasmarha is elhullott lépfenében az elmúlt hetekben a Tiszafüredhez közeli tanyákon, az állatok egy részének már másodszor adtak vakcinát a szakemberek. Az eddigieken kívül újabb emberi megbetegedés nem történt - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei főállatorvos szerdán az MTI-t.

Legyen hatékony elektronikus adminisztráció az oktatában

A köznevelési államtitkárság a közoktatás teljes intézményhálózata részére hatékonyan működtethető elektronikus adminisztrációs rendszert szeretne biztosítani a 2014/2015-ös tanévben, ezért lehetővé teszi, hogy az intézmények a korábban már alkalmazott tanügy-igazgatási rendszereket, e-naplókat használják.

LMP: csak ideiglenesen javult a foglalkoztatási helyzet

Az LMP véleménye szerint "több sebből vérzik a kormány legújabb győzelmi jelentése" a magyarországi foglalkoztatási helyzetről - közölte a párt társelnöke szerdán az MTI-vel.

Fának ütközött egy autó Mesterszállásnál

Fának csapódott egy autó szerda délután Mesterszállás és Mezőhék között, a jármű 40 éves vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Varga Mihály: a kormány nem tervez változást a nyugdíjrendszerben

A kormány sem a nyugdíjrendszerben, sem a nyugdíjak értékét tekintve nem tervez semmilyen változást - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Budapesten a kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón.

Sörösüveggel vágták meg a fiú arcát Győrben, fényes nappal

Sörösüveggel vágták meg a fiú arcát Győrben, fényes nappal

Elképesztő történetet osztott meg a kisalfold.hu-val egy neve elhallgatását kérő, győri lány. A húszéves fiatalt és tizenkilenc éves párját kedden támadták meg Győrben, fényes nappal.

Nem adják el, és nem is eszik meg a rekorder szavasgombát

A következő parlamenti ülésen terjeszti elő a szarvasgombával foglalkozó jogszabályjavaslatát a földművelésügyi tárca - jelentette be Fazekas Sándor, a minisztérium vezetője.

Elfogták az tápióbicskei rablógyilkosság gyanúsítottját

A gyanú szerint három évvel ezelőtt társaival együtt kirabolt egy idős embert annak otthonában az a 21 éves férfi, akit kedden fogott el a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) a fővárosban - közölte a PMRFK szóvivője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Vihar jön: másodfokú riasztás több térségben

Zala és Somogy megye több járására kiadták a másodfokú riasztást a heves zivatarok és a felhőszakadás miatt. Ezeken a területen a következő órákban kialakulhatnak olyan heves zivatarok, amelyeket 90 kilométer/órásnál erősebb széllökések, nagyobb méretű jég és rövid idő alatt 50 milliméternél is több csapadék kísérhet.

A vártnál olcsóbban épülhet a siófoki elkerülő út

Az előzetesen becsült 2,2 milliárd forint helyett, mint legolcsóbb ajánlattevő, 1,95 milliárd forintos ajánlatával a Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. nyerte a Siófok déli tehermentesítő út I. szakaszának építésére kiírt nyílt közbeszerzést - az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

SUN fesztivál: többtucatnyi résztvevő ellen indult eljárás

A paletta széles: kábítószer-birtoklás és -fogyasztás, vagyon elleni bűncselekmény, garázdaság és ittas vezetés.

Tóbiás-trükk a költségtérítéssel

Az MSZP elnöke annak ellenére vett fel évekig költségtérítést nyíregyházi állandó lakcímére hivatkozva, hogy közben Érden lakott.

Brüsszel nem kommentálja Orbán tusnádfürdői beszédét

A brüsszeli testület szóvivője azért hozzátette, Magyarország az uniós szerződés aláírója, amely kötelezi a tagállamokat, hogy megőrizzék, fenntartsák a demokratikus értékeket.

Jelentősen csökkennek a horgászbírságok

Töredékére esnek a kisebb horgászbírságok, de azért a keményebb módszerekre így is lecsap a halgazdálkodási hatóság.

Nincs polgármesterváltó hangulat

A Nézőpont kutatási eredményei alapján az emberek többsége elégedett a polgármesterével, és a Fidesz-KDNP továbbra is meggyőző előnnyel vezet a pártok versenyében.

Trafikok: a fejlesztési tárca kiadja a pályázati anyagokat

A tárca annak a jogerős ítéletnek tesz eleget, amely a Demokratikus Koalíció által indított perben született.

Felborult és kigyulladt egy kamion az M7-esen, a sofőr meghalt - fotók

A kamion üzemanyagot szállított, a a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. Az autópályán teljes az útzár.

Devizahitelesek: több jár vissza nekik, mint gondolhatták

Az MNB szerint nem egyszerűen kamatos kamattal jár vissza a korábban jogszerűtlenül felszámított összeg a devizahiteleseknek, hanem aktuális tőketörlesztésként beszámítva, ami jelentősen megnöveli az összeget. A bankszektornak az árfolyamrés elszámolásából fakadó vesztesége így bőven 100 milliárd forint fölött lehet. Ez alapján újra kell számolni visszamenőlegesen minden érintett szerződést.

Andrássy úti tűz: az év végéig is eltarthat a veszélyelhárítás

Az elsődleges veszélyelhárítás befejezése után kell még legalább három-négy hónap, mire minden romot sikerül eltakarítani.

Kábítószer-terjesztőket és -birtoklókat fogtak el Sárbogárd környékén

Kábítószer-terjesztőket és -birtoklókat fogtak el Sárbogárd környékén, ahol kedden kezdődött az O.Z.O.R.A Fesztivál.

Meghalt Kiss Péter

Meghalt Kiss Péter

Hosszan tartó súlyos betegség után 55 éves korában elhunyt Kiss Péter volt kancelláriaminiszter, az MSZP alapítója, volt alelnöke.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...