Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2014. 10. 24. péntek - Salamon

Még több

Belföld - Magyarország hírei

Hidrogén-peroxiddal szennyezett pudingot vontak ki a forgalomból

Magas hidrogén-peroxid tartalom miatt Kid's World Dessert elnevezésű csokoládé-vanília ízű pudingot vontak ki a kereskedelmi forgalomból kilenc európai tagállamban, köztük Magyarországon is - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

Gréczy: a legfőbb ügyész indítson a kitiltások ügyében eljárást!

A Demokratikus Koalíció (DK) felszólítja Orbán Viktort, hogy azonnal kezdeményezze Polt Péter legfőbb ügyésznél a nyomozás elindítását az Egyesült Államokból kitiltott hat kormányközeli ember ügyében - mondta Gréczy Zsolt, a párt szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Orbán megszólalt a kitiltások ügyében

Orbán megszólalt a kitiltások ügyében

Az Amerikai Egyesült Államok döntése, hogy kiket enged be az országba, azt Magyarország csak tudomásul veheti - közölte Orbán Viktor magyar kormányfő pénteken Brüsszelben.

Gulyás: durva sértés a magyar demokrácia kétségbe vonása

Nemcsak durva ténybeli tévedésbe esik, hanem meg is sérti a forradalom hőseinek emlékét, aki vitatja a magyarországi demokrácia és jogállamiság létét - mondta Gulyás Gergely (Fidesz), az Országgyűlés alelnöke pénteken Berlinben a magyar nagykövetségen az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen.

Goodfriend: Amerika nem csak a korrupciót figyeli aggodalommal

A kitiltásokról tartott sajtótájékoztatót André M. Goodfriend az amerikai nagykövetség ügyvivője.

Keresztbe fordult egy kamion az M0-ás autóúton

Vége a helyszínelésnek, újra szabad az M5-ös autópályára vezető lehajtó Gyálnál.

Együttes csúcson a születések és a női foglalkoztatás

Magyarország jó példa arra, hogy akkor születik több gyermek, ha több nő dolgozik, s ennek következtében nagyobb biztonságban érzik magukat a családok - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel, reagálva a Központi Statisztikai Hivatal friss adataira.

Kigyulladt egy busz az M7-esen, senki nem sérült meg

Kigyulladt egy busz az M7-esen, senki nem sérült meg

Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán péntek reggel Siófok és Zamárdi között a Nagykanizsa felé vezető oldalon, az utasok közül senki nem sérült meg - tájékoztatta a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

MSZP: a kormány vonja vissza az internetadóra vonatkozó javaslatát!

Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, vonja vissza az internetadó bevezetéséről szóló javaslatát, ne is terjessze az Országgyűlés elé. Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt hangoztatta, hogy a kormány nem adóztathatja meg a jövőt, a szabadságot és a tudást.

Útra dőlt a fa, nekiment egy busz

A 67-es úton, Somogyaszaló külterületén történt balesetben senki nem sérült meg.

Rengett a föld Keszthely közelében

A Richter-skála szerinti 1,9-es erősségű földmozgás volt Zala megyében csütörtökön késő este.

Emlékezik az ország: október 23. percről percre - galéria

Emlékezik az ország: október 23. percről percre - galéria

Katonai tiszteletadás mellett felvonták az ország nemzeti lobogóját az 1956-os forradalom és szabadságharc 58. évfordulóján.

Lázár János: A Nyugat nem segített a magyarokon

Lázár 1956-os üzenetében azt írja, csak magunkra számíthatunk. Gyámságról, csendőrperturól, leckéztetésről ír a Nyugattal kapcsolatban.

Érpatakon meg kell ismételni a választást

Meg kell ismételni a polgármester- és képviselő-választást a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatakon, miután a Debreceni Ítélőtábla elutasította a területi választási bizottságnak (tvb) az október 12-ei választás eredményének megsemmisítését és a voksolás megismétlését megállapító határozata ellen benyújtott felülvizsgálati kérelmet - közölte honlapján a táblabíróság.

Hatvanöt miskolci roma Svájcban kérne menedékjogot

Hatvanöt miskolci roma érkezett Svájcba az elmúlt napokban azzal a céllal, hogy menedékjogot kérjen és letelepedjen - olvasható a miskolci önkormányzat közleményében, amely csütörtökön jelent meg a kommunikációs cége által működtetett honlapon.

Kétszáz embert szállítottak le a Railjetről Hegyeshalomnál

Kétszáz embert szállítottak le a Railjetről Hegyeshalomnál

Mintegy másfél órát állt egy Railjet csütörtökön a magyar-osztrák határon Hegyeshalomnál, a Bécsbe tartó vonat addig nem indulhatott tovább, amíg a helyjeggyel nem rendelkező utasokat le nem szálltak róla - közölte a MÁV-Start Zrt. szóvivője az MTI-vel.

Elöntötte a víz Rábahídvég egy részét

Elöntötte a belvíz Rábahídvég egy részét, négy lakóházat homokzsákokkal védenek - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtökön a honlapján.

Halálra gázolt egy nőt a Rigó IC

A baleset miatt késnek a vonatok a Budapest-Nyíregyháza vonalon.

Olaj került a 47-esre

Az olajszennyezés miatt két baleset is történt Debrecen és Berettyóújfalu között.

Intenzíven árad a Zala

A heves esőzések miatt a folyó vízszintje 2-2,5 métert emelkedett.

Brüsszelben tárgyal Orbán Viktor

Az Európai Tanács kétnapos csúcstalálkozót tart.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...