Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 07. 02. csütörtök - Ottó

Még több

Belföld - Magyarország hírei

A CBA állítja, semmi köze a vasárnapi zárva tartás bevezetéséhez

Az üzletlánc szándékos és rosszindulatú félreértelmezést emleget, amely azt sugallja, hogy a társaságnak köze lett volna a vasárnapi nyitva tartás korlátozásának bevezetéséhez.

Hétfőn megnyitják a Nyugati pályaudvart - fotók

A karbantartások 90 százalékával már elkészültek, és jelenleg nem tudnak olyan körülményről, amely akadályozná a forgalom hétfői megindulását.

Új eljárás kezdődik a tescós rablás ügyében

A lövöldözés tíz évvel ezelőtt történt. Tavaly egy vádlott életfogytiglant, kettő pedig 12-12 év börtönt kapott. Az elsőfokú ítéletet most megalapozatlannak találták.

Szexuálisan közeledett diákjai felé a piarista tanár

A nagykanizsai tanár egy 13 éves fiúval a szexuális szokásairól beszélgetett, egy 16 éves fiúnak pedig internetes levelezésben tett szexuális tartalmú célzásokat.

Háromezer vitorlázó kerüli ma meg a Balatont - fotók

Háromezer vitorlázó kerüli ma meg a Balatont - fotók

A Kékszalag Európa leghosszabb tókerülő regattája. A viadalon 540 hajó vesz részt, azaz nagyjából háromezer vitorlázó teszi meg a légvonalban 155 kilométeres távot.

Jövőre elkezdik építeni az M4-est

A kétszer kétsávos, leállósávval rendelkező gyorsforgalmi út, amely az üllői csomóponttól Albertirsa északi részéig tart majd.

Bornak hitték a fagyállót, belehaltak

A nagykanizsai testvérpár bevásárlóközpont parkolójában kapta valakitől a flakont, azt hitték, hogy bor van benne. Életükkel fizettek a tévedésért.

Elpusztult Overdose

Elpusztult Overdose

A nemzetközi hírű telivér szerda délután háromnegyed hatkor, 10 éves korában egy németországi tenyésztelepen pusztult el súlyos betegség után.

Három napszemüveg bukott meg a fogyasztóvédelemnél

A napszemüvegek nem feleltek meg a szabványban előírt követelményeknek, az egyik lencse nem szűrte megfelelően az UV-sugarakat.

Augusztustól több Alexandra könyvesbolt szűnik meg

Augusztustól több Alexandra könyvesbolt szűnik meg

Több budapesti és vidéki plázában lévő Alexandra könyvesbolt helyiségét a Libri veszi át, összesen tíz üzletről van szó.

Folyamatosan téma lesz a gólyatáborok szervezése

Az elkövetkező időszakban a szervezők kiválasztásának szakmai folyamatára is több figyelmet fordítanak majd.

Holttestet találtak a kigyulladt ház kertjében

A tűzoltókat és a katasztrófavédelem munkatársait csütörtökön reggel riasztották a Bátonyterenyei házhoz.

Néhány hónap alatt megépül a kerítés

Nyolc-tíz helyszínen egyszerre kezdődik majd el a munka, mégpedig azokon a területeken, amelyek a leginkább "kitettek" a bevándorlási nyomásnak.

Órákat várnak a kezelésre a rákos betegek

Órákat várnak a kezelésre a rákos betegek

Egész napos programnak számít ma Magyarországon, hogy egy beteg megkapja kemoterápiás kezelését. A várakozási idő 6-7 óra is lehet.

Rétvári: segély helyett egyre többen élnek munkából

Rétvári szerint közfoglalkoztatási programnak köszönhetően egyre több ember dolgozik és a saját becsületes munkájáért kapja a bérét.

Kitoloncolhatatlanná vált számos menedékkérő

Szinte lehetetlen kiutasítani az országból a bevándorlók nagy részét, mert a hatóságok rendelkezéseit rendre felülírják a bírósági ítéletek.

Tóbiás: nem arról szól a határozati javaslat, amihez az MSZP elvben hozzájárult

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint az olimpia ügyében a kormánypárti képviselők nem azt az országgyűlési határozati javaslatot nyújtották be a parlamentnek, amelyről korábban a szocialisták elvben hozzájárultak.

Szijjártó: mielőbb fel kell építeni a kerítést

Minél előbb fel kell építeni a kerítést a magyar-szerb határon, mert láthatóan egyre növekszik az illegális bevándorlási nyomás - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerda este az M1 aktuális csatorna műsorában.

Ezek a Skandináv lottó 27. heti nyerőszámai!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a július 1-én megtartott 27. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:

A KENÓ szerdai nyerőszámai

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a július 1-jei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki:

MSZP: nem eléggé ismert a gazdaságos olimpia koncepciója

A MSZP budapesti elnöke "ahogyan az olimpia elvakult hívőivel, úgy az olimpiát zsigerből elutasítókkal sem ért egyet". Szerinte problémát jelent, hogy nem eléggé ismert "a gazdaságos olimpia" koncepciója.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...