Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 01. 29. csütörtök - Adél

Még több

Belföld - Magyarország hírei

Útdíj: a megyei matricákat veszik a legtöbben

Az idén már 1,267 millió autópálya-matricát értékesítettek, a legtöbbet Pest megyében.

Robbantással fenyegetőzött Csepelen, a TEK tette ártalmatlanná

Csepelen egy tízemeletes panelház kilencedik emeletén fenyegetőzött egy férfi öngyilkossággal a csepel.info információi szerint.

A köztársasági elnök felmentette az NFM államtitkárát

A köztársasági elnök – a miniszterelnök javaslatára – felmentette Hegmanné Nemes Sárát, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkárát január 22-ei hatállyal. Az erről szóló határozat a szerdai Magyar Közlönyben jelent meg.

Deutsch: Szerbia jó úton halad az uniós előcsatlakozási támogatások felhasználásban

Szerbia jó úton halad az uniós előcsatlakozási támogatások felhasználásában - közölte Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő, a szerbiai forrásfelhasználásokról készülő számvevőszéki jelentés néppárti felelőse az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságában.

ÁSZ: folyamatos a távhőszolgáltatók ellenőrzése

Hat távhőszolgáltató és három hulladékkezelő társaság után a szegedi, a celldömölki és a nyíregyházi távhőszolgáltató vállalatok ellenőrzését is lezárta az Állami Számvevőszék (ÁSZ), a jelentéseket szerdán hozták nyilvánosságra.

12 év fegyház a rendőrgázolónak

Tizenkét év fegyházra ítélte másodfokon, jogerősen a Baross téri rendőrgázolót a Fővárosi Ítélőtábla szerdán.

Tárki: a Fidesz népszerűsége csökkent, a DK-é nagyot nőtt - grafika

Folytatódott a Fidesz-KDNP népszerűségvesztése a Tárki januári mérése szerint, míg az ellenzéki pártok közül a DK hirtelen növekedését emelte ki a véleménykutató az eredményeket ismertető szerdai közleményében.

Influenza: Egy hét alatt háromszorosára nőtt a betegek száma

A jelentés szerint valamennyi közigazgatási területen emelkedett az influenzaszerű megbetegedés, a legtöbb beteg Tolna, Fejér, Pest, valamint Bács-Kiskun megyében volt.

Jobbik: a kormány maga drágítja legjobban a kenyér árát

A Jobbik szerint a kormány az adókulcsok emelésével és az újabb terhekkel maga drágítja legjobban a kenyér árát, miközben mástól várja a csökkentést.

Elhalasztották az ítélethirdetést a Raiffeisen perében

Február 10-re halasztotta az elsőfokú ítélet kihirdetését a Raiffeisen Bank Zrt. magyar állam ellen indított perében szerdán a Fővárosi Törvényszék a forinthitel-szerződések tisztességességével kapcsolatban, hasonlóan a Raiffeisen Lízing Zrt. ügyében hozott keddi határozathoz.

Tizenkét évet kapott jogerősen a Baross téri rendőrgázoló

A vádlott az eljárás során elismerte, hogy hibázott és sajnálkozott a halálos tragédia miatt, de részben a rendőri intézkedést is okolta a történtekért és hangsúlyozta, hogy se megölni, se bántani nem akart senkit.

Nem bűn a parlagfűpénzt másra költeni

Nem bűn a parlagfűpénzt másra költeni

Az FM a parlagfű-mentesítésre felajánlott pénzt terepjáróra és cipőpucológépekre költötte, de az ügyészség szerint nem történt sikkasztás.

Bolgár bankkártyacsalókat fogtak Budapesten

A két férfi bankjegykiadó automatákra szerelt eszközzel szerzett meg bankkártyaadatokat. Több tízmilliós kárt okoztak.

Ellenállnak a pékek Rogánnal

A Fidesz szerint az olcsóbb üzemanyag miatt csökkennie kellene a kenyér árának, a pékszövetség vezetője viszont azt mondja, jelenleg nem áll módjukban mérsékelni a sütőipari termékek árát.

Graffitist fogott el a rendőrség

A férfi több társával együtt összegraffitizett egy motorvonatot, és festékkel öntötte le a 3-as metró egyik szerelvényét. Tettét azzal magyarázta, hogy adrenalinfüggő.

Legyen óvatos! Hamisították a NAV weboldalát

Legyen óvatos! Hamisították a NAV weboldalát

Olyan oldal jelent meg az interneten, amely a megtévesztésig hasonlít a NAV hivatalos weboldalára. Aki ezt használja, bajba kerülhet.

Új rohammentőket kapott a Mentőszolgálat

A járművek Tiszaújvárosban, Móron, Szegeden, Budaörsön, Szigetszentmiklóson, Érden, valamint a főváros pesterzsébeti és Markó utcai mentőállomásán álltak szolgálatba.

Orbán Ráhel az apjához szervezett kirándulást az iskolatársainak

Orbán Ráhel az apjához szervezett kirándulást az iskolatársainak

A kormányfő lánya Budapesten látta vendégül svájci iskolatársait, még Orbán Viktorral is találkozhattak és az Operaházba is eljutottak.

Két frakció is kezdeményezte az ingyenes M0-s visszaállítását

A Jobbik és a Demokratikus Koalíció (DK) is kezdeményezte az M0-s autóút ingyenességének visszaállítását a Fővárosi Önkormányzat szerdai ülésén.

Asztal alá bújt a rendőrök elől Krisztián - fotók

Asztal alá bújt a rendőrök elől Krisztián - fotók

A 18 éves férfi az ajtó üvegét kitörve jutott be egy sarkadi házba. A fiatalembert lopással gyanúsítják.

Módosítanák az információs törvényt

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke a drónok üzemeltetését és a rendőrök arcának nyilvános közlését is jogszabályban határozná meg.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...