Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Belföld - Magyarország hírei

Kiesett a lakásuk ablakából Szacsvay László felesége

Kiesett a lakásuk ablakából Szacsvay László felesége

Az asszony négy emeletet zuhant. Egy szemtanú szerint a nemzet színésze sírva nézte végig, ahogy társát a mentőautóba helyezik.

Elő a szelvényekkel! Ezek az ötös lottó nyerőszámai

Elő a szelvényekkel! Ezek az ötös lottó nyerőszámai

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 35. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

Tömegesen pusztulnak a halak a Kapos folyóban

Az élővizet ért szennyeződés következtében kialakult tömeges halpusztulás miatt általános halászati-horgászati tilalmat rendeltek el.

Rekordot döntenének újraélesztésből

A gyakorlaton 800-an vesznek részt és egy órán keresztül végzik majd az újraélesztést kétszáz Ambu babán. A tavalyi rekorderek 600-an voltak.

Kunhalmi Ágnes megbukott a nyelvvizsgán

Kunhalmi Ágnes megbukott a nyelvvizsgán

A szocialista politikusnak idén sem sikerült a teljes nyelvvizsgája. Csak a szóbelije van meg, az írásbeli nem sikerült, így továbbra sincs diplomája.

Államtitkárság lehet a NAV-ból

Államtitkárság lehet a NAV-ból

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úgy fogalmazott, hogy önálló adóügyi államtitkárság létrehozásáról "folyik gondolkodás" a Nemzetgazdasági Minisztériumban.

Másfélszer több a fogvatartott 2008 óta

Az államtitkár azzal indokolta az emelkedést, hogy a liberális büntetőpolitika nem vált be, ezért az elmúlt években többször szigorítani kellett a büntető törvénykönyvet.

Kigyulladt egy személyvonat mozdonya Kisvárdán

A szerelvényről az utasokat leszállították, nem sérült meg senki. Az állomás nem fogadott és nem indított vonatokat.

Hét kilométeres a torlódás az M5-ösön

Az M5-ös autópálya 25-ös kilométerénél a főváros felé tartó oldalon három személyautó karambolozott, két ember megsérült.

Kedden indul az iskola

Kedden indul az iskola

Csaknem 1,2 millió diák számára kezdődik meg kedden az idei tanév. 650 ezer tanuló ingyenesen kapja meg a tankönyveket, a pedagógusok bére újabb 3,4 százalékkal nő.

Még mindig nem sikerült behajtani a tavalyi kampánytámogatásokat

Még mindig nem sikerült behajtani a tavalyi kampánytámogatásokat

A tavaly tavaszi választáson induló képviselőjelöltek egymillió forintot kaphattak az államtól. Volt, akiknek vissza kellene ezt fizetnie, ám 470 millió még mindig hányzik.

Kitöréssel fenyegetőztek migránsok Kiskunhalason

A migránsok ügyintézésük felgyorsítását követelték, kitöréssel és gyújtogatással fenyegetőztek. A rendőrök tárgyaltak velük, lenyugodtak a kedélyek.

Csaknem 650 ezer iskolás kapja ingyen a tankönyveket

Az általános iskola első három évfolyamán 293 157 gyermek kapja ingyen a tankönyvcsomagját minden szülői igénybejelentés, állami adminisztráció nélkül.

Román embercsempészeket foghattak Magyarországon

Szerdán és csütörtökön 16 román állampolgárt vettek őrizetbe Magyarországon embercsempészet gyanújával. A rendőrségi fogdában vannak, konzuli segytséget egyikük sem kért.

Önkormányzati rendészre támadt egy kolduló férfi

Igazoltatni akarták, ő azonban ezt megtagadta. Az egyik intézkedő rendész az útját állta, megállásra szólította fel, de a férfi rátámadt.

Újra támad a hőség, vizet osztanak a vasútállomásokon

Újra támad a hőség, vizet osztanak a vasútállomásokon

A szombattól érvényes hőségriasztás ideje alatt a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen ásványvizet biztosít utasai számára a MÁV-Start.

Hatvan kilométernyi gyorsforgalmi utat adnak át még idén

Az elmúlt időszakban 110 kilométernyi gyorsforgalmi utat avattak Magyarországon és 2020-ig összesen 515 kilométernyi fog megépülni.

Tranzitzónákat létesítene az államhatárokon a Fidesz

Az államhatáron létesítendő tranzitzónák kialakítására és egy új jogi kategóriára, a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetre is javaslatot tesz a kormány és a Fidesz abban az összesen 13 törvény módosítását kezdeményező javaslatcsomagban, amelyet pénteken nyújtanak be, és egy hét múlva dönthet róla a parlament - közölte Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese budapesti sajtótájékoztatóján.

Felfüggesztett börtön a mentőből lopó férfinak

Gyorsított eljárásban felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték azt a férfit, aki augusztus elején ellopott egy GPS-t egy mentőautóból, amíg a mentősök újraélesztettek egy beteget - közölte a fővárosi főügyészhelyettes pénteken az MTI-vel.

Ennyiért árulták a teherautót, amiben megfulladhatott 71 menekült

Ennyiért árulták a teherautót, amiben megfulladhatott 71 menekült

A kisalfold.hu olvasója hívta fel a figyelmünket egy hirdetésre az egyik hazai autós weboldalon. A használt Volvo FL 6 feltehetően ugyanaz a teherautó, amiben holtan találták a menekülteket.

142 ezren vettek részt a nyári ingyenes gyerekétkeztetésben

A pénteki nappal lezárult a nyári gyermekétkeztetési program, amelynek köszönhetően mintegy 142 ezer gyermek részesült ingyenes étkeztetésben a szünidőben - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a hajdúhadházi Földi János Általános Iskolában.

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...