Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2014. 09. 23. kedd - Tekla

Még több

Belföld - Magyarország hírei

Szerda hajnalban talajmenti fagyra lehet számítani

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 2 és 7 fok között alakul. A többfelé várható talaj menti fagy mellett gyenge fagy is valószínű.

Szijjártó Péter átvette külügyminiszteri kinevezését

Kinevezte Áder János államfő külgazdasági és külügyminiszterré Szijjártó Pétert, aki szerdán teheti le a parlamentben a miniszteri esküt.

Marhatrágyát talicskáztak a minisztérium elé Kishantos miatt

Két talicskányi marhatrágyát öntött a Földművelésügyi Minisztérium egyik kapuja elé az Együtt-PM - közölte az MTI-vel kedden Szabó Rebeka, aki elmondta, arra akarták felhívni a figyelmet, hogy a korábban a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ és Népfőiskola által fenntartott biogazdaság földjein az új bérlők vegyszereket használnak.

A Kehi felfüggesztette az Ökotárs adószámát

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) az ellenőrzött szerv adószámának felfüggesztését abban az esetben kezdeményezheti, ha az ellenőrzött az adatszolgáltatási és együttműködési kötelezettségének jogszabálysértő módon nem tesz eleget - közölte a Kehi az MTI megkeresésére kedden.

Megkoszorúzták Széchenyi István bécsi szülőházát

A Bécs belvárosában rendezett eseményen az Országgyűlés küldöttsége mellett a nagykövetség és az ausztriai magyar szervezetek képviselői vettek részt.

1700 milliárdos megszorítást jelentett be Varga Mihály

Egy konferencián jelentette be a nemzetgazdasági miniszter, hogy a költségvetési kiadásokat a GDP 5,5 százalékának megfelelő mértékkel mérséklik.

Csepreghy: október elején megjelennek az első uniós pályázatok

Október első napjaiban megjelennek az első európai uniós pályázatok, és az év további részében, még a magyar operatív programok uniós jóváhagyása előtt további kiírások várhatók - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára kedden Budapesten a Napi Gazdaság konferenciáján.

Orbán: Többen toljuk a szekeret, mint ahányan ülünk rajta

"Oda jutottunk, hogy 10 millió emberből valamivel több mint 4 millió 100 ezer dolgozik, és mindannyian fizetünk adót" - mondta el a miniszterelnök Szolnokon, a Béres Gyógyszergyár Zrt. új gyógyszergyártó részlegének avatásán.

Kovács Béla titkosszolgálati lejárató akciónak tartja az Index cikkét

A portál kedden több hónapos kutatómunka után tett közzé egy tényfeltáró cikket, amelyben gyermekkora óta foglalkozik Kovács Béla életével.

Az Együtt-PM és a DK is vizsgáltatná Szijjártó vagyonosodását

Szijjártó elmondta, immár sokadszorra teszi világossá, hogy vagyongyarapodásának két forrása a fizetéséből megtakarított összegek és befektetéseinek hozamai.

Hat eljárásban elmarasztalta Magyarországot a strasbourgi bíróság

Az ítéleteket olyan ügyekben hozták, amelyekhez hasonlókban a bírák már korábban is megállapították, hogy a szabályozás vagy eljárás sérti az Emberi Jogok Európai Egyezményét.

Kevesebb jelölt indul az őszi választáson, mint négy éve

Hat és félezerrel kevesebb jelölt indul az október 12-i önkormányzati választáson, mint négy éve, a nemzetiségi jelöltek száma pedig háromezerrel kevesebb.

Ittasan vezetett, majdnem elütötte a rendőröket

A rendőrök leintették az autót, ám a férfi ezt figyelmen kívül hagyta, autóját egyenesen feléjük vezetve gyorsítani kezdett, a rendőröknek azonban sikerült félreugraniuk a gépkocsi elől.

Frontális ütközés Kerepesnél - fotók

7 óra előtt egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött frontálisan a főút 23-as kilométerszelvényénél Kerepes és Gödöllő között, a balesetben többen megsérültek.

Megszüntették a nyomozást az ablakon kidobott kutya gazdája ellen

Megszüntették a nyomozást az ablakon kidobott kutya gazdája ellen

Az óvodai dajka ügye májusban kavart nagy port, amikor a nő az ötödik emeletről kidobta a család kutyáját, Maylót.

40 év után kegyelmet kaphatnának az életfogytosok

40 év után kegyelmet kaphatnának az életfogytosok

Ha a köztársasági elnök egyetért az előterjesztéssel, akkor egyszerűen törölhetik azt az ítéleti korlátozást, hogy az érintett nem bocsátható feltételes szabadságra.

Egyesítik a Fenyő-gyilkosság és az Aranykéz utcai robbantás ügyét

Az egyesítés azért szükséges, mert mindkét 1990-es években elkövetett élet elleni cselekmény vádlottja a szlovák férfi.

Őrző-védő céget alapított a Magyar Nemzeti Bank

A társaság fő feladata a jegybank és telephelyeinek védelme fegyveres biztonsági őrséggel, az induló létszáma száz fő lesz.

Orbán Viktor: konszenzus van a duális képzés ügyében

A kormányfő szerint a duális képzésnek megvannak a hagyományai Magyarországon, ezért középiskolai szinten "fel tudjuk építeni". "A nagy kérdés az", hogy végig lehet-e vinni ezt a felsőoktatásban is.

A szén-monoxid-mérgezés veszélyére figyelmeztet a katasztrófavédelem

A fűtési szezon közeledtével érdemes ellenőriztetni a tüzelő- és fűtőberendezéseket, a kéményeket és a szén-monoxid-érzékelőt, mert így megelőzhetők a minden évben halálos áldozatokat követelő balesetek.

Felfüggesztették az Ökotárs és a Demend adószámát

Így a Norvég Alap pályázatait kezelő konzorcium tagjai közül már csak az Autonómia Alapítványnak van érvényes adószáma.

HIRDETÉS
bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...