Délmagyar logó

2017. 11. 25. szombat - Katalin 3°C | 12°C Még több cikk.

„ A baloldal volt többségben ”

Terveiről nyilatkozott lapunk hétfői számában Papp József, Csorna polgármestere, miután olyan hírek keltek szárnyra, hogy a megalakuló új kormányban kap feladatot. Az interjúból kiderült, hogy Papp Józsefet eddig nem kérték fel kormányzati szerepre, s ősztől újra polgármester szeretne lenni. Az elmondottakra dr. Gulyás Zoltán, a Fidesz-MPP csornai szervezetének elnöke, önkormányzati képviselő kívánt reagálni.
Dr. Gulyás Zoltán
Dr. Gulyás Zoltán vitatta, hogy az önkormányzatban a polgári oldal képviselői akadályozták volna azt a munkát, amely a város javát szolgálta. Sőt, olyan döntések meghozatalának sem sikerült minden esetben gátat vetniük, amelyek kifejezetten sértik a település érdekeit. Mert – mint állítja – nem tudtak ezekről, vagy a korábban a jobboldalhoz tartozó, ám jó két éve átállt két képviselő miatt a baloldal többségben volt.
– Említhetem a Rekultív kft. ügyét, amely több mint nyolcvanmillió forintjába került az önkormányzatnak – jelentette ki dr. Gulyás Zoltán. – Nem szolgálta a város érdekeit az értékes Palota sori üzlethelyiségek cseréje a jóval kisebb értékű bútorbolttal. Tehát csúsztat a polgármester, amikor minden bajt, minden rosszat a jobboldalra akar hárítani. Végigéltük az 1994 és ’ 98 közötti időszakot, amikor Papp József lehetett a polgármester, az önkormányzatban stabil többséggel bírt a baloldal, kétharmados többségű baloldali kormány irányította az országot és szocialista országgyűlési képviselője volt a városnak. Mindezek ismeretében meg kell nézni, milyen fejlődés történt a városban.
– A polgárok tudják, hogy kik azok, akik eddig is hitelesen képviselték és képviselik ezután is őket. Ha olyan személy kerül a polgármesteri székbe, aki integrálni tudja a két oldalt, a sokszínű véleményeket, akkor az önkormányzat előrehalad. Ha viszont nem ezt teszi, hanem a saját és a szűk környezete előnyére próbálja a várost irányítani, akkor ugyanilyen eredménytelenséggel fogja befejezni a következő ciklust – nyilatkozta dr. Gulyás Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A biogazdák lehetőségeiről

A Kapuvári Biogazdálkodók, Egészségvédők, Környezetkímélők Egyesülete május 9-én, csütörtökön… Tovább olvasom