Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

„ A fantasztikus sportemberek újabb csodás estét szereztek a győri szurkolóknak és a városnak”

Bordásné Horváth Marianna, a Graboplast-ETO másodedzője: – Nagyon örülünk a címvédésnek, de még nincsen vége a hétnek, három a magyar igazság...

Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára: – Fantasztikus csatában a jól hajrázó győriek teljesen megérdemelten nyertek, s lettek újra magyar bajnokok. Emellett azonban örömteli volt látni a Ferencváros fiatal játékosainak jó teljesítményét is.
Vanyus Attila, a Győri ETO KC elnöke: – Köszönöm ezeknek a fantasztikus sportembereknek, hogy ilyen csodálatos estét szereztek a szurkolóknak és a városnak.
Kökény Beatrix, a Ferencváros utánpótlás-szakágvezetője: – Nagyon jó mérkőzést játszott a két csapat, úgy gondolom, méltó volt az egész bajnoksághoz. Ami bennünket illet, nincs okunk az elkeseredésre, mert megcibáltuk az oroszlán bajszát. Remélem, jövőre akár a trónt is átvehetjük.
Vérten Orsolya ismét a győri csapat egyik motorja volt támadásban és védekezésben egyaránt: – Nagyon örülök annak, hogy sikerült megvédenünk a címünket. Ahogyan vártuk, nagyon nehéz volt, de a lényeg, hogy összejött.
Herr Orsolya, a Graboplast-ETO sérült kapusa az egész szezon során rengeteget tett hozzá a címvédéshez. A tegnapi találkozót a lelátóról követte: – Olyan hangulat volt, hogy szinte megszólalni sem tudtam. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült elérnünk azt, amit a szezon előtt célul kitűztünk magunk elé. Természetesen jobb lett volna ott lenni a pályán, de most ez van. Ami engem illet, már javulok, s biztos vagyok benne, hogy ennél csak jobb jöhet.
Juhász Gabriella egy góllal és kemény, határozott védekezéssel vette ki részét a sikerből: – Nagyon jó érzés újra bajnoknak lenni. Köszönjük a szurkolóknak és mindenkinek, aki itt volt, hogy hozzásegített bennünket az aranyéremhez.
Görbicz Anita ma ismételten bebizonyította, nem érdemtelenül lett a világ legjobbja: – Boldog vagyok, hogy egy ilyen fantasztikus csapat tagja lehetek.
Bódi Bernadett négy góljára is szükség volt a győzelemhez: – Fantasztikus közönség előtt győztünk. Nagyon boldog vagyok, s örülök, hogy nekem is kijött a lépés. A lényeg azonban a csapat, s a siker.
Petróczi Viktória több alkalommal is bravúrosan védett: – Igazán csak szombaton örülhetünk, mikor remélhetőleg megszerezzük harmadik aranyérmünket...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brüsszelben járt a magyar szegények delegációja

Egyebek mellett a tanácstalansággal kapcsolatos üzeneteket fogalmazott meg az a négy magyar… Tovább olvasom