Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

„ Megmozdultak”

a postai dolgozók

Nem, ezúttal nem sztrájkról lesz szó, hanem sportról. A múlt szombaton rendezték meg az MKB-arénában a dunántúli postai dolgozók téli sportnapját.
A rendezvényt a horvát fővárosból, Zágrábból érkező küldöttség részvétele tette nemzetközivé, s mellettük hét megye 13 városából érkeztek a sportnapra postai dolgozók. Három sportágban – asztalitenisz, bowling, kosárlabda – mérték össze tudásukat, összesen több mint háromszázan sportoltak. A rendezvény zökkenőmentesen zajlott. Erről több mint 50 roppant precízen dolgozó szervező gondoskodott. Amúgy intenzív a sportélet Sopronban a postai dolgozók körében. Hetente járnak vagy focizni, vagy kosarazni, időnként tenisz- és tekeversenyeket is szerveznek, sőt, nemzetközi kapcsolatok is vannak. Korábban Szlovákiába, majd Csehországba jártak összemérni tudásukat az ottani kollégákkal, újabban pedig Horvátország lett a célállomás. Az évi két ilyen nagyszabású sportnap mellett gyakorlatilag minden hónapra jut egy-egy kisebb-nagyobb megmozdulás.
A szombati versenyeken jól szerepeltek a soproniak, hiszen a kosárlabdatornát megnyerték, bowlingban pedig a harmadik helyen végeztek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erotikus bárban fotóztak le két szlovákiai magyar poltikust

Erotikus videofelvétel borzolja a kedélyeket Szlovákiában. Múlt héten megjelent az interneten egy… Tovább olvasom