Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

200 milliós túlköltekezés havonta a Fidesznél

Valóban módosította pénzügyi beszámolóit a Fidesz, azonban ezek csupán könyveléstechnikai kérdések és egyeztettek az Állami Számvevőszékkel is - mondta Nyitrai Zsolt a Vasárnapi Ásznak.
A lapnak a Fidesz operatív elnöke a Népszava szombati számában közölt írásra reagált, amely szerint a legnagyobb ellenzéki párt havonta átlagosan 200 millió forinttal költ többet, mint az állami támogatás. "A párt működése valóban többe kerül jelenleg, mint amennyi a bevételünk, de ezt különböző hitelekből fedezzük" - mondta a lapnak Nyitrai Zsolt. Az Állami Számvevőszék augusztusban kezdi vizsgálni a Fidesz pénzügyi adatait.

Olvasóink írták

 • 14. Írástudatlan. 2008. július 21. 13:48
  „Egyet kell értenem a 11.-hozzászólóval.Én is független vagyok minden párttól de bekell látni hogy csak a kétnagyobbik párt hadakozik egymással és semmiköze az órszág jobb létlhez és akármelyik is lessz hatalmon az mindég csak a saját zsebét fogja tömni.Gyúrcsány épp úgy mint Órbán.Ide tényleg egy teljesen pártfüggetlen kórmány kellene.Amelyik talán nem a saját zsebére dólgozna és ténylegesen az órszág bóldogulása lenne neki az első.Talán naív vagyok mert valószínű hogy ilyen csak a mesébe létezik.De a remény hal meg legutóljára!!!!”
 • 13. Hazudós 2008. július 20. 21:43
  „Valaki hazudik: a Fidesznek összesen már 2 milliárdos a hiánya, a havi 200 milliós egy nagy félrevezetés! Nem csoda, hogy 10 körömmel kaparnak a hatalomért, mert a végén csődöt kell jelenteniük. Mi a fenéből fedeznék egyébbként a hitelek törlesztését?”
 • 12. egy vélemény 2008. július 20. 19:54
  „Furcsa egy demokráciában, hogy a Délmagyar megvonja a hozzászólások lehetőségét!
  A "Gyurcsány segített az elájult sportolón" című cikkből a Délmagyar eltávolította a hozzászólók írásait! Szégyelljék magukat!
  Ezentúl reklámozni fogom, hogy senki ne vegyen Délmagyart!”
 • 11. egyszeru polgar 2008. július 20. 18:55
  „Mint fuggetlen azt latom, a vezeto partok harca szegyenletes. Egyik sem banja a nepet megfosztani hatalmi celjaik eleresehez. Igen szegenyes es kiabrandito mindket part politikaja.
  A 10-es hozzaszolonak igaza van. Tovabb erosodik az evtizedek ota hatalmon levo butito kommunista partszellem.
  Valami egeszen ujra, igazi demokratikus partra lenne szukseg, melynek celja egy egeszseges gazdasag kiepitese, melyben a legkisebb elemek is aktiv tagjai a tarsadalomnak. A hazai eroforrasok es keszletek megtartasaval , azok mukodtetesevel a nemzeti vagyon gyarapitasaval egy egeszseges tarsadalom kiepeitese legyen a cel.”
 • 10. Don Pepe 2008. július 20. 18:31
  „Az MSZP Ferivel megteremti a "modern" magyar demokrácia egypárt rendszerét! Haladunk lefelé a lejtőn.”
 • 9. megjegyzem 2008. július 20. 14:25
  „7. te vagy az a khayaibrahim !?
  Te engem balféknek nevezel,pedig te vagy az.Mert,mit gondolsz,a Fidesz kinek a pénzét költi ?Na ugye,hogy tudod!Az adófizetőkét !Ők is az ország pénzét szórják,pedig nincsenek kormányon se !
  Ők a hatalmon is szórták,a Bokroscsomag által összehozottat.Mi van a 12 gazdasággal,Tokajjal,a beléptetőkapukkal,na meg a te nick nevedet viselőddel ? stb. Ezeket is a te unokáidnak kell kinyögni !Elég balfék,sőt, vakon látó vagy !”
 • 8. homer 2008. július 20. 14:20
  „Nagyokosok, a magyar állam- azaz- kormány mennyivel költ többet havonta mint a bevételei???”
 • 7. khayaibrahim 2008. július 20. 12:54
  „megjegyzem 2008.07.20 10:02
  Csak azért, hogy ne legyen nagy a csend: mit gondolsz te balfék, az MSZP propagandaanyagait vajon ki fizeti (egy hónap alatt 2 milliárd, egy egész évi Fidesz-adag). Az MSZP nem a pártnak, hanem az országnak csinálja az adósságot, majd te, meg a gyerekeid fizetik ki, ha tudják, kamatostul.”
 • 6. megjegyzem 2008. július 20. 11:47
  „Nem a nemzet ment csődbe,hanem a Fidesz pártkassza költségvetése! Ilyen sületlenséget ne írj 4-es !Mindég lesz ellenzék,demokrácia van,több pártrendszer.Csak az ellenzéknek is normálian kellene a országért dolgozni,nem kivonulgatni a parlamentből,közben külföldön tenni a nagyokost,azoknak is kiosztani,amihez semmi köze! Közben a saját szemükben nem veszik észre a gerendát !Miből fizeti ki ezt a sok adósságát a fidesz,és mire költik ezt a sok pénzt ?”
 • 5. zebegény 2008. július 20. 11:39
  „Hehe, Varga Mihályka a legutóbb számtani trükközésről beszélt, amikor kiderült, hogy az államháztartási hiány egy-két tized százalékkal kevesebb lesz a vártnál. Erre mi van most: a Fidesz könyveléstechnikára hivatkozik. Beszarok a röhögéstől, komolyan. :)”
 • 4. csődbe ment a nemzet 2008. július 20. 11:14
  „Ha nem lesz ellenzék, jön az egypártrendszer! Jó ez nekünk?”
 • 3. Csőd a FIdesznél 2008. július 20. 10:40
  „Már most is több mint két milliárd ft az adósságuk, és erre jön még havi (!!!) 200 millió Ft kölcsön?! És ki ad nekik, az OTP? Aztán majd hogy fizetik vissza? Miből?

  Az ország vezetésébe nem szabad beengedni őket, ha a saját házuk táján ennyire rosszul gazdálkodnak.”
 • 2. mamóca 2008. július 20. 10:04
  „200 milla túlköltekezés . azaz ÉVI 2,4 MILLIÁrd Ft túlköltekezés a FIDESZNÉL átlagosan. Vissza kellene a hitelt fizetni, de miből????
  Kibújt a szög a zsákból , egyértelmű hogy miért kellene előre hozott választás a FIDESZ-nek!!!!!!”
 • 1. megjegyzem 2008. július 20. 10:02
  „Érdekes !Nagy a csend ennél a hírnél fideszesek körében !
  Bezzeg az mszp-t szidnák,mint a bokrot !
  Most miért nem szólítja fel magát ez a párt !Kölcsönt vesznek fel,nevetséges.Azt is ki kell fizetni v.miből !!
  Egy pártot sem támogatnák állami pénzből.Fizessenek annyi tagdíjat,hogy fenn tudják tartani magukat!Így könnyű szónokolni,külföldet járni, protokolt állni az adófizetők pénzén !!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vonatnak motorozott, meghalt

Vonatnak motorozott egy 51 éves osztrák férfi szombaton este Vas megyében, Jánosházán. A férfi a… Tovább olvasom