Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

4 oldalas búcsúlevelet találtak az öngyilkos anyánál

A rendőrök 4 oldalas búcsúlevelet találtak annak a 35 éves asszonynak a zsebében, aki két kisgyerekével kiugrott egy debreceni panelház 8 emeletéről. Mivel többféle színű tollal írták a levelet, így valószínűleg azt már korábban megírta a nő. A levélben az anyagi helyzetükkel és a családjuk széthullásával magyarázza tettét. Arra nincs a búcsúlevélben utalás, hogy a gyerekeit is meg akarta volna ölni.

Az asszony hat gyerekkel maradt egyedül miután két héttel ezelőtt elhagyta a férje. Vasárnap este 3 legkisebb gyerekével bement abba a panelházba, ahol korábban élt a család. Kilenc éves kislányát elküldte a boltba, majd a 8. emeleti folyosó ablakán kidobta a vele maradó kétéves ikerpárt és utánuk ugrott. Mivel nincs szemtanú, a rendőrök még vizsgálják, hogy az anya együtt ugrott a gyerekeivel, vagy először kidobta őket és aztán ugrott utánuk. A mentősök már nem tudták megmenteni az életüket, mindhárman a helyszínen meghaltak.

Az asszony férjét hétfőn hallgatja ki a rendőrség. Azt pedig a gyámhatóság dönti el, hogy az életben maradt 4 gyereke nála maradhat-e. Az éjszakát rokonoknál töltötték.

Forrás: Független hírügynökség

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megalakult az Állami Egészségügyi Központ

Tovább olvasom