Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

4K! kampánynyitó: cél az ország megszabadítása az oligarcha pártoktól

Mindenkit arra kérnek, hogy "ne szavazzon a kisebbik rosszra" vagyis ne adjon újabb esélyt a jobb és baloldali oligarcha pártoknak, amelyek egyedüli célja az állam megszállása és a közpénzek lenyúlása - mondta Istvánffy András.
A Negyedik Köztársaság Párt (4K!) célja, hogy megszabadítsa az országot az oligarcha pártoktól és visszaadja a hétköznapi embereknek - jelentette ki a 4K! elnöke vasárnap, a párt budapesti kampánynyitó rendezvényén.

Ezért mindenkit arra kérnek, hogy "ne szavazzon a kisebbik rosszra" vagyis ne adjon újabb esélyt azoknak a jobb és baloldali oligarcha pártoknak, amelyek egyedüli célja az állam megszállása és a közpénzek lenyúlása - mondta Istvánffy András.

A rendezvényt "Dózsa népe, új lázadás - 1514-2014 címmel hirdette meg a szervezet, a pártelnök szerint azért, mert az ötszáz évvel ezelőttihez hasonló a helyzet. Ugyanis újra nagyurak és kiskirályok kezébe került az ország - fűzte hozzá.

Istvánffy András hangsúlyozta: két éve október 23-án még hitt abban, hogy a régi baloldal képes megújulni és a civilekkel összefogva képesek egy új Magyarország létrehozására.

Ám az idén már azért nem lesz ott a Milla színpadán, mert csalódnia kellett; ugyanis ugyanazok a politikusok állnak majd ott akik csődbe vitték az országot, akiket kétharmaddal leváltottak az emberek.

Úgy vélekedett: az elmúlt két év a baloldal és a civilek számára egyaránt csupán a hatalom megszerzéséről szólt, amiben a civil mozgalmak vezetői is csak azzal voltak elfoglalva, hogy milyen pozíciókat szereznek meg a baloldalon.

Ebben a helyzetben Dózsa szelleme aktuálisabb, mint valaha", "ti lehettek Dózsa népe" - mondta Istvánffy András.

Nagy András a párt alelnöke azt közölte, hogy a 4K! az átlagkereset négyszeresében határozná meg az országgyűlési képviselők fizetését és eltörölné a költségtérítési átalányt.

Ugyanakkor megteremtenék a polgármesterek, önkormányzati- és országgyűlési képviselők visszahívásának lehetőségét - mondta a 4K! alelnöke.

Olvasóink írták

 • 3. grafika88 2013. október 21. 11:12
  „Az utolsó 4,5 sorban van az igazság !

  Ámítás, ígérgetés ! Tele velük a padlás !”
 • 2. x 2013. október 21. 02:15
  „4K: ?? (???????????? ????????) vészesen emlékeztet az "Összoroszországi Rendkívüli Bizottság az Ellenforradalom és Szabotázs elleni Harcra", azaz a Vé-Csé-Ká (Cseka) ??? ??? ????? emblémájára.
  http://www.delmagyar.hu/forum-kepek/227/B2267056.jpg
  Lásd még
  http://www.delmagyar.hu/forum/nem_minden_baloldali_hazaarulo/32/78/?action=kifejt&ord=1&page=0&limit=200”
 • 1. Pirát 2013. október 20. 20:39
  „Pistánkfia Bandi ! nyissatok még egy-két fiók pártot, idő van lóvé is lesz valamennyi, azután meg (mint eddig is)
  kussolhattok - négy évig...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halász János: az állam 2014-ben 238,5 milliárd forintot szán a kultúrára

A kultúráért felelős államtitkár hangsúlyozta: a kultúrára és a művészetre a kormány nem felesleges… Tovább olvasom