Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

6,5 milliós adomány a győri Audi-gyártól

A Győri ETO–Bayern München labdarúgó-mérkőzésre az Audi Hungaria Motor Kft. munkatársai 6 és fél millió forint értékben vásároltak belépőt. Az összeget jótékony célra ajánlották fel.
Az Audi Hungaria Motor Kft. munkatársai kedden este a győri stadionban nemcsak egy óriási sportélménnyel lettek gazdagabbak. A bajor bajnokcsapat mesteri játékának megtekintésén kívül rászorulókat is segítettek azzal, hogy jegyet vásároltak a mérkőzésre.
Lőre Péter kommunikációs vezető a Kisalföldnek elmondta: az ügyvezetés döntése értelmében a dolgozóik által a belépőkért kifizetett 6,5 millió forintot fele arányban osztják meg a mindszentpusztai autistaotthon és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház között.
Dr. Demetrovics Szilárd és dr. Bugovics Elemér lapunktól értesült arról, hogy mekkora összeget kapnak az Auditól.

Dr. Demetrovics Szilárd, a mindszentpusztai autistaotthon megálmodója nagy örömmel fogadta a 3,25 millió forintos adomány hírét, mint mondta: nagyon jókor érkezik ez a pénz. A Kisalföld által is támogatott intézmény már több mint felerészben elkészült, a munkálatok folytatásához azonban elkél még a segítség. A „Mit tehetnék érted?" Autista Alapítvány hálás az Audi Hungaria Motor Kft. valamennyi munkatársának, hogy hozzájárulnak az építkezés mielőbbi befejezéséhez. Demetrovics doktor hozzátette: örülnének, ha egyre több cég követné a felajánlók példáját, és ilyen jótékonysági megmozdulásokkal reklámoznák magukat.

A Petz Aladár Megyei Oktató Kórháznak évek óta kiváló a kapcsolata az Audi Hungaria Motor Kft.-vel, mondta érdeklődésünkre dr. Bugovics Elemér. A főigazgató főorvostól megtudtuk: az intézményben minden adománynak van helye, de a civil szféra segítsége a nálunk gazdagabb országokban is bevett szokás. Hogy a 3,25 millió forintot konkrétan melyik osztályon mire költik, még nem tudja, ezt a felajánlóval közösen beszélik majd meg. Jó érzés, hogy vannak olyan cégek, mint az Audi Hungaria Motor Kft., amelyek rendszeresen és kérés nélkül is tesznek a betegek gyógyulásáért, nyilatkozta dr. Bugovics Elemér.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még vannak jegyek az István, a királyra

Fesztiváltér lesz a régi piactérből Pannonhalmán a hétvégén. A Generációk Találkozása Kulturális… Tovább olvasom