Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

90 perc krónikája

2. p: Tóth Norbert jobbról kapura csavart szöglete után a labda a bal kapufánál álló Demjén Gábor fejéről csúszott Balogh kapujának közepébe. 0–1.

4. p: Cotan végzett el villámgyorsan egy szabadrúgást, a bal oldalon felfutó Hanákhoz játszott. A védő élesen középre lőtte a labdát, amelyet Landerl hat méterről az újpesti kapu jobb oldalába csúsztatott. 1–1.
48. p: Fülöp ugratta ki a középen egyedül előretörő Cotant. A középpályás már kicselezte a kapujából a 16-oson kívülre kifutó Vlaszákot, aki a lövés pillanatában buktatta a soproni játékost, Arany pedig habozás nélkül kiállította az Újpest kapusát. A szabadrúgásból Cotan centikkel a felső léc fölé nyeste a labdát.
61. p: Erős ugratta ki a jobbösszekötő helyén kilépő Kovács Zoltánt, akinek 16 méteres, lapos, a jobb alsó sarokra tartó labdáját biztosan fogta Balogh.
76. p: Fehér vezette jobbról keresztbe a labdát az újpesti térfél közepén, majd a balösszekötő helyén egyedül „árválkodó” Hanákhoz passzolt. A védő 16 méterről kapura bombázott, ám lövése nyomán a labda centikkel a jobb felső sarok mellett süvített el.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Masszázs egy tiszta fejért...

A fejmasszázs során megnyugtató szigeten érezzük magunkat a hektikus mindennapokban. Tovább olvasom