Délmagyar logó

2018. 02. 23. péntek - Alfréd 0°C | 5°C Még több cikk.

Karácsonyi vásár és illemhely

Miért nincs nyitva este hat után a nyilvános lemenős WC? Vasárnap este sokan keresték. Karácsonyi vásár illemhely nélkül? Ciki!

Az illemhelyet a Komszol üzemelteti, de csak a szokásos nyitva tartással. Szabó Sándor városüzemeltési vezető elmondta, a Vásár Kft.-nek felajánlották, hogy a téli vásár heteiben – térítés ellenében – hosszabb nyitva tartással üzemeltetik a nyilvános vécét, de a cég részéről senki nem kereste meg őket, így értelemszerűen megállapodás sem születhetett.
A Vásár Kft. gazdasági igazgatója ezzel szemben azt mondta, ők kértek ajánlatot a Komszoltól a vasárnapi nyitva tartás áráról, de egészen mostanáig nem kaptak. Vasárnap valóban zárva volt a vécé – ismerte el a vezető –, de azért, mert nem tudták, hogy külön megállapodás szükséges a kinyittatásához. A Vásár Kft. azt ígéri mindenesetre, hogy most vasárnap már használni tudják az illemhelyet a téli fesztiválra érkezők. Megkeresésünk után ugyanis felhívta Szabó Sándort a Komszolnál. Mi tesszük hozzá: ezek szerint egymásra vártak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változásokról árulkodnak a kisnépszámlálás első adatai

A Központi Statisztikai Hivatal 2005. április 1-je és 21-e között az ország népességének és… Tovább olvasom