Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Közös hajóban

A Kisalföld kezdeményezésére a megyei közélet és gazdasági szféra, valamint a művészvilág is megmozdult (Kisalföld, augusztus 26.). Az akció, melynek célja a Mosoni-Duna teljes rehabilitációja, természetesen folytatódik.
A Kisalföld internetes oldalán mától már láthatóak azok a képek, melyek terjedelmi okokból múlt szombati beszámolónkból kimaradtak. Ezeken a képeken pártállástól függetlenül egy hajóban eveznek politikusok, gazdasági szakemberek, a színházi és a táncosvilág jeles képviselői. (A képekből egyébként lapunk pénteki számában is közzéteszünk egy összeállítást.)
A Mosoni-Duna rehabilitációjáról a következő napokban, hetekben több írást is megjelentetünk majd. Természetesen számítunk olvasóink véleményére is, és szívesen vesszük, ha csatlakoznak akciónkhoz. Azok, akik úgy érzik, bármivel tudnák támogatni a Mosoni-Duna rehabilitációját, kérjük, jelentkezzenek a Kisalföldnél. Szívesen vesszük a szimpatizáló, bennünket egy-egy biztató mondattal segítő üzeneteket is. Amennyiben olyan területet ismernek a Mosoni-Duna körzetében, amely különösen igényli, hogy helyrehozzák, ezt is írják meg címünkre. Ötle-

teiket, javaslataikat is szívesen vesszük a témában, hiszen a folyó, amely átszeli a Kisalföldet, mindannyiunk közös ügye.
Levelezési címeink: szerkesztoseg@kisalfold.hu, 9002 Győr, Pf. 28.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sümeg

1 (1) Kapuvár 1 (1)

Sümeg, 200 néző. V.: Gyarmati. Tovább olvasom