Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 22°C | 35°C Még több cikk.

Útinformációk

Vízvezetékaknát javítanak a győri Ipar utcai felüljáró Puskás Tivadar utca felé vezető oldalán, a munkálatok ideje alatt a szélső forgalmi sávot lezárták.

Körforgalmi rend lépett érvénybe a Tihanyi Árpád út–Mester utca–Álmos utca csomópontban. Az új körforgalom kialakítása alatt félpályás lezárásokra kell számítani. Lezárták a szélső forgalmi sávot a Szigethy Attila úton a Tihanyi Árpád úti csomópontban, a Fehérvári út felől közlekedők csak a belső sávot használhatják. Gázvezetéket cserélnek a Tihanyi Árpád úton a Sport utca és Herman Ottó utca közötti szakaszon. Útszűkület, félpályás lezárás van az Attila, az Álmos, a Lehel, a Herman Ottó utcai, Szigethy Attila úti és a Somogyi Béla utcai csomópontoknál a Tihanyi úton.
Az épülő körforgalom területén a régi és az új útpályaszint okozta különbségek miatt egyenetlen útfelületen kell közlekedni a Fehérvári út–Ipar utca–Szigethy Attila út csomópontban. A Szigethy Attila úton az Ifjúság körút térségében felmarták a burkolat egy részét. Az Ifjúság körúton a Szigethy Attila úti csomópontnál középszigetet építenek, leszűkítették a forgalmi sávokat.
Meghibásodott közművezetéket javítanak a Magyar utcában a Tihanyi Árpád út és a Lázár Vilmos utca közötti szakaszon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Káposztás harcsaszeletek berni mártással

A karácsonyi asztalról nem hiányozhat a hal, amelyet számtalan formában készíthetünk el. Ezúttal a… Tovább olvasom