Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 21°C Még több cikk.

Útlezárások

a belvárosban

Folytatás az 1. oldalról.

A különleges berendezések értelemszerűen helyet foglalnak a felszínen, némiképp akadályozva is a forgalmat.
A csatornarekonstrukció tehát hétfőn kezdődik a Baross útnak a Király u. és Árpád út közti szakaszán, valamint a Kisfaludy utcában. A Kisfaludy utcának a Baross út–Aradi vértanúk útja közti szakasza járművel csak az Arany János u.–Aradi vértanúk útja felől közelíthető meg. A munkálatok idején a gyalogoszóna áruellátása biztosított lesz bizonyos forgalmi korlátozásokkal.
A Baross úti csatornafelújítás után következik a Kisfaludy utca, az ottani munkálatok már érzékenyebben érintik majd a gépjárműforgalmat, elterelések is várhatók. Erről részletesen tájékoztatjuk olvasóinkat a későbbiekben.
Szintén hétfőtől körülbelül három napig munkagépek dolgoznak a Jókai utcában is: az új parkolóház előtti útburkolatot újítják fel nyolc méter szélességben, csaknem száz méter hosszan. Fél pályán a személygépjárművek közlekedése megengedett lesz, de aki teheti, jobban és főleg gyorsabban jár, ha elkerül a Munkácsy utca felé. Az útfelújítás idején a menetrend szerinti buszjáratok a Jókai utca helyett a Munkácsy utcán közlekednek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rózsi, Rózsi, mi bajod?

Káldy László kisbaboti egyéni filmes Rózsi, Rózsi, mi bajod? című filmje kapta a Kollányi Ágoston… Tovább olvasom