Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

A betegség kiütötte a világbajnokot

Nagy János nem bokszol szombaton Győrben. A világbajnok influenza miatt hagyja ki a gálát. Továbbra sincs megegyezés a Barrios elleni meccsel kapcsolatban.

Ökölvívás

Tegnap kiderült, hogy a győri származású Nagy „Csonttörő” János betegsége miatt nem tud szorítóba lépni a szombati győri bokszgálán. Az IBC nagypehelysúlyú világbajnokát még a múlt héten kapta el az influenza, s bár úgy volt, hogy hétvégén esetleg ki tud állni Juciel Lima Nascimento ellen, az orvos azonban letiltotta a mérkőzésről Nagy Jánost.
„ Sajnos nemhogy javult volna, inkább rosszabbodott az állapotom, mivel gyomorhurutom lett. Jelen állapotban nincs értelme annak, hogy kockáztassak. Nagyon sajnálom, mert szívesen bokszoltam volna újra a győri közönség előtt, de a távolabbi célok miatt így döntöttünk” – mondta a sportoló, aki hozzátette: nagy valószínűség szerint így nézőként is kénytelen lesz kihagyni a rendezvényt.
„ Ennek ellenére azt gondolom, nem panaszkodhatnak majd a nézők, mert színonalas gálára lehet számítani. Mind Csábi Bettina, mind Kovács Attila, mind Nagy Zsolt, mind pedig a helyemre beugró Mészáros András személyében kiváló ökölvívók bokszolnak majd szombaton este” – folytatta Csonttörő.
Mint ahogy tehát Nagy utalt rá, Nascimento nem hiába jön Magyarországra, a brazil ellen ugyanis a veretlen pehelysúlyú bajnok, Mészáros András mutathatja meg tehetségét. Az összecsapás különlegessége, hogy a magyar bajnok az aktuális nagypehelysúlyú brazil bajnokkal találkozik, amely ezáltal a két ország közötti különleges presztízsrangadóvá vált.
Nagy János így legközelebb Barrios ellen állhat ki, legalábbis, ha sikerül megegyezni a rivális menedzsmentjével.
„ Sok újdonságot nem tudok ezzel kapcsolatban mondani. Információim szerint nem nagyon kerültek közelebb egymáshoz az álláspontok. Az illetékesek tovább tárgyalnak, én meg amint meggyógyulok, folytatom a felkészülést” – fejezte be a mostanában apa- és üzletvezetői szerepet is betöltő ökölvívó.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ergométer: bárki jelentkezhet

Evezés

Évekkel ezelőtt – 1999-ben és 2000-ben – a Győri Víz-
Tovább olvasom