Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

A borsodi főügyészségen Molnár Oszkár feljelentése

Ismeretlen tettesek ellen tett feljelentést magzatkárosítás és más esetek miatt Molnár Oszkár (Fidesz) országgyűlési képviselő, Edelény polgármestere még az elmúlt évben, a Legfőbb Ügyészség az illetékes Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészséget jelölte ki a feljelentésben foglaltak kivizsgálásra és az eljárás lefolytatására.
A Legfőbb Ügyészség hétfőn küldte meg a feljelentést tartalmazó iratot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségnek, amely három napon belül dönt arról, hogy feljelentés kiegészítést kér, elutasítja a feljelentést, vagy elindítja a nyomozást az ügyben - közölte Martossy György, a megyei főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére.

Molnár Oszkár a feljelentésben több bűncselekmény gyanúját is megfogalmazta, a magzatkárosítással kapcsolatos esetek mellett kiskorúak megrontására, valamint vérfertőzésre utaló adatokat is közölt.

Martossy György az MTI-nek azt mondta: a képviselő feljelentésében orvosok, védőnők, önkormányzati dolgozók kijelentéseire hivatkozik, nevesítve ugyanakkor senki nincs.

Molnár Oszkárnak az elmúlt időszakban több nyilatkozata látott napvilágot, ezek - egyebek mellett - cigányok által többségben lakott településeken élő, születendő gyermeküknek szándékosan ártó terhes asszonyokról, a melegekről, és a "globális zsidó nagytőke terjeszkedéséről" szóltak.

A Fidesz országos választmánya az elmúlt év végén úgy döntött, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megye 8-as választókerületében, Edelényben mást indít, a párt képviselőjelöltje Daher Pierre kórházigazgató lesz. Molnár Oszkár korábban kijelentette: ebben az esetben független jelöltként indul az országgyűlési választáson.

Olvasóink írták

 • 2. dodó 2010. január 12. 12:44
  „"Elgondolkodtatok azon, mi módon jut a cigány egy vényköteles magzatkárosító szerhez? A Rivotrilról pár szót. Először is nem nyugtató, mint több helyen tévesen megjelent, hanem szorongáscsökkentő ill. epileszia kezelésére használják. Másodsorban vényköteles, tehát orvosi hozzájárulás nélkül, azaz recept nélkül nem juthat hozzá senki. Fontos, hogy köz.gyógy.-ra viszont kapható!!! Ez köztudott.

  Részlet a készítmény hivatalos alkalmazási előiratából, amit minden orvos, aki felírja ezt a szert tud és ismer:

  Terhesség és szoptatás
  ... Ha a várandósság késői szakában, vagy a szülés folyamán Rivotril kezelést kap, a baba alacsony testhőmérséklettel, izomgyengeséggel, táplálkozási nehézséggel, rendszertelen szívműködéssel születhet, fizikai függősége és elvonási tünetei is lehetnek.
  ... a terhesség és a kezelés hirtelen megszakítása az epilepszia súlyosbodását válthatja ki.
  ...A klonazepám (Rivotril) bejut az anyatejbe, ezért szoptatás idején a klonazepámot nem szabad szedni. Ha a Rivotril tablettát feltétlenül szednie kell, a szoptatást abba kell hagyni..."(:www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/RIVOTRIL_05_mg_tabletta/1440)

  MI MÓDON JUTNAK HOZZÁ EHHEZ A VÉNYKÖTELES ÉS VESZÉLYES KÉSZÍTMÉNYHEZ A TERHES CIGÁNYOK?
  A szorongó, pánik betegségben szenvedőknek rutinszerűen írják a pszichiáterek a Rivotrilt. Mi történhet a rendelőkben? Rászakítják az orvosokra az ajtót a cigányok és üvöltve közlik, hogy nekik Rivotril kell? Vagy előadják, hogy a rászístá üldöztetést Rivotril nélkül nem bírják elviselni? Vagy a tudattól, hogy eljön az idő purdégyártás, mikor NINCS PUDRÉGYÁRTÁMOGATÁS, olyan pánikrohamokat produkálnak, hogy Rivotrillal kell kezelni?

  Elgondolkodtató, mi módon jut a gyógyszerhez a terhes cigány, amit huzamos ideig, azaz hónapokig kell szedni, hogy kialakuljon a magzatkárosító hatása! Ez is megérne egy misét...
  dr. olvasó"”
 • 1. TELSTAR 2010. január 11. 21:08
  „Hajrá, Oszi !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ferihegyen még késnek a járatok a hó miatt

A nyugat-európai nagy havazások miatt Ferihegyen járatot nem kellett törölni, de a menetrendek… Tovább olvasom