Délmagyar logó

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 8°C

A Fidesz csendes hátat fordítást kér a bekiabálások helyett

A Fidesz azt kéri a kormány politikája ellen tiltakozóktól, hogy a miniszterelnök kampánykörútján ne hangos szóval fejezzék ki véleményüket, hanem méltóságteljesen, csendben fordítsanak hátat Gyurcsány Ferencnek - közölte a párt kommunikációs vezetője.
- Alapvetően azt kell tisztáznunk, hogy mi is a helyzet ma az országban. Az emberek rájöttek arra, hogy Gyurcsány Ferenc hazudott nekik a választási kampányban, a szocialista párt csúnyán átverte őket, hiszen ma gázáremelésről, tandíjról, egészségügyi megszorításokról, gyermekkórházi várólistákról van szó, és ez bizony indulatokat gerjeszt az emberekben. Persze vannak olyanok is, akikben vagy nem munkálnak ilyen indulatok, vagy ha munkálnak is, azokat nem szeretik kifejezni, mégis, még ezek az emberek is megértik azokat, akik most hangot adnak a csalódottságuknak - közölte Szijjártó Péter.

A szóvivő azt mondta: véleményük szerint a miniszterelnök mostani vidéki körútja provokatív politikai tevékenység.

A kormányfőt vidéki kampánykörútjának állomásain az elmúlt napokban a hallgatóság egy része többször is hangos bekiabálásokkal, füttykoncerttel fogadta.

(Forrás: Krónika hírszolgálat)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életem első önálló kiállítása

A soproni Gyermek- és Ifjúsági Központban szombattól szeptember 21-ig az Életem első önálló… Tovább olvasom