Délmagyar logó

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 14°C | 29°C Még több cikk.

A Fidesz elfogadta az április 5-iki vitanapot

Minden valószínűség szerint április 5-én tartják a miniszterelnök-jelöltek nyilvános vitáját, miután a Fidesz bejelentette: elfogadja ezt az időpontot.
A Fidesz pénteken először a két választási forduló közötti időszakot, majd az első forduló kampánycsendje előtti napot, április 7-ét javasolta a Gyurcsány-Orbán tévés vita időpontjának.

A miniszterelnök ugyanakkor közölte: legkésőbb április 5-én vitázna. Gyurcsány Ferenc mai pápai gyűlésén úgy fogalmazott, hogy nem lehet a kampánycsend előtti utolsó pillanatban vitatkozni, mert a kormányfő-jelöltek szavait ki kell tenni annak a próbának, hogy másnap mindenki végiggondolhassa: igazat mondott-e a miniszterelnök vagy a pártelnök.

Deutsch-Für Tamás frakcióvezető-helyettes sajtótájékoztatón jelentette be, hogy elfogadják az április 5-ét.

- A Fidesz azt javasolja, hogy kezdődhessen el végre a Magyarország 2006 vitasorozat, végre fejezzük be ezt a vitát a vitáról, ami csak elveszi az emberek érdeklődését. Szerdán Áder János várja Kóka Jánost, hogy a Magyarország 2006 vitasorozat első vitájaként szót válthassanak az energiaárakról, a megélhetés kérdéseiről – közölte Deutsch-Für Tamás.

(Krónika hírszolgálat)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyibe kerül a férfierő?

A férfi számára a potencia és persze az impotencia is központi kérdés, hiszen a nemi képesség a férfiasság jelképe. Enélkül a férfi értéktelennek, sőt, természetellenesnek képzeli magát. Utánajártunk, mennyiben pénzkérdés a potencia, s mennyibe is kerül a férfiasság. Becslések szerint a 20 és 60 év közötti férfiak mintegy 35–55 százalékának vannak potenciazavarai. Tovább olvasom