Délmagyar logó

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 21°C | 35°C Még több cikk.

A Fidesz jótékonysági célra gyűjt nagygyűlésén

A Fidesz és az SZDSZ üdvözölte, hogy semmi nem zavarta meg a szocialista gyűlést. A Fidesz arra hívta fel híveit, hogy a vasárnapi nagygyűlésre vigyenek magukkal 100 forintot, amelyet jótékony célra gyűjtenek össze.
Deutsch-Für Tamás köszönetet mondott azoknak, akik részt vettek az MSZP nagygyűlésén bebizonyítva, hogy nem engednek semmiféle külföldről érkező vagy éppen csak kampánymegfontolásból történő félelemkeltésnek. Egyben sajnálta, hogy „az MSZP rendezvényén csak a Fideszről volt szó, az ország, az emberek valódi gondjairól, így például a munkanélküliségről nem". Kérte egyben a kormányt, tekintve, hogy a Dunán és a Tiszán egy időben vonul le az árhullám, állítsák le a kormányzati propagandát, és az erre szánt pénzt csoportosítsák át az árvíz elleni védekezésre.

A politikus azzal a kéréssel fordult a pártja vasárnapi gyűlésére látogatókhoz, , hogy vigyenek magukkal száz forintot, mint jótékony célú adományt, amivel a Fidesz a Bethesda gyermekkórházat és a mozgássérültek érdekvédelmi szervezeteit kívánja segíteni.

Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke a következőképpen értékelte a z MSZP nagygyűlését:

- Mindenképpen örülünk annak, hogy zavarmentesen zajlott az első nagyszabású utcai demonstráció. Bízom abban, hogy vasárnap is ugyanilyen méltóságteljesen fog a következő lezajlani. Ami számunkra fontos és örömteli, hogy Gyurcsány Ferenc a beszédében jelezte, hogy ő is úgy gondolja, amit mi régóta liberálisként mondjuk, hogy legalább háromféle szemléletforma határozható ma meg Magyarországon: konzervatív, liberális és szocialista. Egyébként úgy látjuk, hogy egy méltóságteljes és egy választási kampányban abszolút rendben lévő nagygyűlést tartott ma az MSZP.

Az MSZP nagygyűlésén elhangzottakra Katona Kálmán reagált az MDF részéről:

- Nem volt szó miniszterelnök úr beszédében a korrupcióról, és nem volt szó arról sem, hogy a politika bünteti a középosztályt. Ez azt bizonyítja, hogy szükség van a Magyar Demokrata Fórumra a parlamentben, szükség van az általa képviselt normális Magyarország programjára, amely kiemelten foglalkozik a középosztály önmagát megsegítő programjaival, a megtakarításaival, az adózásával, egyáltalán a középosztály érdekeivel.

(Forrás: Krónika hírszolgálat)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Láthatatlan és elháríthatatlan rakétát teszteltek Iránban

Irán sikeres kísérletet hajtott végre radar által nem érzékelhető, egyszerre több célpont ellen is… Tovább olvasom