Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

A Fidesz szerint Gyurcsány inkább ne csináljon semmit

A Fidesz arra kéri Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, hogy ha lehet, inkább ne csináljon semmit, mert a héten tett eddigi bejelentései csak rontottak a válság-helyzeten az ellenzéki párt szerint - jelentette ki a párt alelnöke csütörtökön.
Pokorni Zoltán hangsúlyozta: szerintük a kormányfőnek és környezetének kevesebb kommunikáció és kevesebb PR helyett inkább a józan, érdemi döntésekre kellene helyezniük a hangsúlyt. A fideszes politikus szerint Gyurcsány Ferenc hétfői bejelentése, miszerint a Nemzetközi Valutaalap segítségét kérte Magyarország, illetve, hogy a kormány az Unióhoz is fordult a helyzet rendezése érdekében "többet rontott a magyar gazdaság helyzetén, mint a külső hatások együtt" - fogalmazott Pokorni Zoltán.

A Fidesz alelnöke hozzátette: pártja kitart amellett, hogy megszorítások helyett a gazdaság élénkítése lehet a megoldás a mostani válságban.

Olvasóink írták

 • 5. tjm68@freemail.hu 2008. október 21. 22:09
  „3. hozzászólás grenadle 2008.10.16. 19:54
  Lados István, aki a fiatal szocialista politikus személyi titkárja volt, délutáni vallomásában egyebek között beszélt arról, hogy Baja Ferenc a 2006-os választásokat megelőzően egy zártkörű alapítványi találkozón gyakorlatilag arra szólította fel őket, hogy minden olyan választókerületből, amelyben indul szocialista képviselőjelölt, nyújtson be pályázatot egy-egy civil szervezet valamilyen általános célra a Táncsics Alapítványhoz (az MSZP pártalapítványához), és az így elnyert pénzeket a szocialista jelöltek kampányára használják fel.

  Engem csak az szomorít el,hogy a vityikéék és a pajtások vastagabban zsíroztak,csak a volt főügyész elkente....a sok disznó meg megette...
  Ezt viszont idézném öntől:"Ha a fent megnevezett személyeket Ön nem tartja csalóknak (ráadásul választási csalóknak), akkor az Ön véleménye egy rakás szart nem ér, bármennyire aggódik is. Sajnos az ilyenekkel már durvának kell lennem, mert ahelyett, hogy a tények súlya alatt befognák a szájukat, még - nem lévén tisztában a józan ítélőképességük korlátozottságával - még hirdetik is végtelen hülyeségüket.""
  A fenti idézat alapján nem kéne önkritikát gyakorolni???Mások mocskolása,lehülyézése helyett???”
 • 4. durva 2008. október 16. 20:02
  „Figyelik!!! 3-as által idézett vallomásban: "későn szólt", azaz szólt!!!
  Szilvásy Zuschlagnak. Nem törvénytelen ez Szilvásy Úr???”
 • 3. grenadle 2008. október 16. 19:54
  „Kedves aggódó! Az alábbiak miatt miért nem aggódott. Ennyit a zsebek töméséről. Mellesleg az oktatásügyi államtitkár már korábban belekeveredett Lados VALLOMÁSA szerint.

  "Lados István, aki a fiatal szocialista politikus személyi titkárja volt, délutáni vallomásában egyebek között beszélt arról, hogy Baja Ferenc a 2006-os választásokat megelőzően egy zártkörű alapítványi találkozón gyakorlatilag arra szólította fel őket, hogy minden olyan választókerületből, amelyben indul szocialista képviselőjelölt, nyújtson be pályázatot egy-egy civil szervezet valamilyen általános célra a Táncsics Alapítványhoz (az MSZP pártalapítványához), és az így elnyert pénzeket a szocialista jelöltek kampányára használják fel.

  Példaként említette, hogy így kapott pénzt a kampányához a zuglói választókerületekben Baráth Etele és Csiha Judit is: állítása szerint mindkét politikus kampányfőnökének ő személyesen adta át a pénzt.
  Lados meghallgatásán az is kiderült, hogy Zuschlag egy magas rangú rendőrtiszttel az ügyet a saját maga számára kedvező mederbe akarta terelni. Ez maga a Bács-Kiskun megyei rendőrfőkapitány volt. De Zuschlag más magas kapcsolatokra is hivatkozott.
  "Úgy emlékszem, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatalt jelölte meg, mint apparátussal rendelkező szervezetet, és Szilvásy Györgytől szerzett erről tudomást. Szó szerint azt mondta Erdélyben tartózkodásom alatt, hogy az a féreg Szilvásy későn szólt, hogy lehallgatják" - fogalmazott Lados."

  Ha a fent megnevezett személyeket Ön nem tartja csalóknak (ráadásul választási csalóknak), akkor az Ön véleménye egy rakás szart nem ér, bármennyire aggódik is. Sajnos az ilyenekkel már durvának kell lennem, mert ahelyett, hogy a tények súlya alatt befognák a szájukat, még - nem lévén tisztában a józan ítélőképességük korlátozottságával - még hirdetik is végtelen hülyeségüket.”
 • 2. rde 2008. október 16. 19:41
  „Azt mondani Gyurcsánynak ,hogy ne csináljon semmit abszurdum.
  Eddig sem csinált csak hazudott reggel délben és este meg éjjel , meg amikor kérdezik.”
 • 1. Aggódó 2008. október 16. 19:15
  „Nagyonbarom fideszesek!
  Mindenki megszorításokat tesz szerte a világban! Ti meg csak tömjéneztek még mindíg? Nagy szerencse, hogy nem a ti fajtátok van hatalmon, mert akkor vége lenne az országnak! Vegyétek már észre, hogy cselekedni kell, nempedig a zsebeiteket megtömni. Arra lesz még idő, ha nyertek! Ha nyertek 2010-ben!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétszázmillió forint távhődíjjal tartoznak a fehérváriak

Közel kétszázmillió forint fűtésdíjjal tartoznak az emberek Székesfehérváron a távhőszolgáltatónak.… Tovább olvasom