Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 9°C Még több cikk.

A Fókusz

segíthet

A Fókusz Egészségvédők Egyesülete speciális helyzetű álláskeresőkkel (a csoport jellegéből adódóan szenvedélybetegekkel) foglalkozik. Minden tag egyénre szabott álláskeresési tanácsadást kap, így eddig általuk kevésbé ismert lehetőségek nyílnak meg előttük, ismereteik bővülnek, kreativitásuk fejlődésével megnő esélyük az elsődleges munkaerőpiacon való elhelyezkedésre.

A tanácsadások során az elhelyezkedési esélyek személyre szabott elősegítése a cél, és az, hogy az ügyfelek munkaerő-piaci helyzetén változtassanak. Az egyesülethez elsősorban a munkaügyi központ győri kirendeltségéről irányított ügyfelek jönnek, de egyéni és csoportos formában más érdeklődőket is várnak.
A Fókusz Egészségvédők Egyesületében az ügyfélfogadási idő hétfőnként délután 1 órától 5 óráig, szerdánként reggel 8 órától délután 1 óráig tart. Álláskeresési tanácsadó: Wukitsevits Péterné, telefon: (96) 313-986. Cím: 9023 Győr, Corvin u. 10.
Elsősorban azokat az ügyfeleket célozza meg a program, akik hosszabb ideje munka nélkül vannak, halmozottan hátrányos helyzetűek, megváltozott munkaképességűek, alacsony iskolai végzetséggel rendelkeznek, hajléktalanok vagy romák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglátogatja Pozsony emlékhelyeit?

Tovább olvasom