Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

A győri szívcentrum a világhálón

Az IRQ informatikai cég társasága munkájával, szakértelmével kívánja támogatni a győri szívcentrum ügyét.

Mind szélesebb társadalmi kör kapcsolódik be a győri szívcentrum létrehozásáért kibontakozó mozgalomba. Nagy gazdálkodók és magánszemélyek mellett és után egy olyan cég is a segítők közé lép, amelyik a ma vállalkozása, s amelyik két évtizede még egyáltalán nem létezhetett.

A Győrött, a Bajcsy-Zsilinszky úton működő hárombetűs cég az IRQ Internetszolgáltató Kft. Noha az ország egész területéről vállal megbízásokat, legtöbb munkája Győrött van, ahol indult és persze a régióban. A kis társaság munkájával kívánja támogatni a győri szívcentrum ügyét.

Hosszabb távon boldogulni

A létszámra kis társaság nyolc éve alakult. Molnár Réka, a cég tájékoztatásért felelős munkatársa azt mondta, abban az eltökélt szellemben kezdtek munkához, hogy ne gyorsan „arassanak", hanem hosszabb távon boldoguljanak. Másként: nem az internetes piac gyors és egyszeri meghódítására törekedtek, hanem arra, hogy hosszú távon is elégedett partnereik, megbízóik legyenek. Az IRQ profilja internetes szolgáltatás, weboldalakat tervez, hoz létre és működtet. Néhány év után több ezer ügyfelet tudhat üzleti körében.

A régió ügye az ő ügyük is

A társaság munkatársainak átlagéletkora jó esetben, ha 30 év. Szívgondjaik szerencséjükre nincsenek, legfeljebb ifjúi korukból következő szíves érzelmi gondjaik.
Miért jutott hát eszükbe, hogy felsorakozzanak a szívcentrum segítői közé? A régióban élnek, itt dolgoznak, természetes, hogy részt kívánnak venni a régió kezdeményezéseiben, amennyiben helyet találhatnak abban maguknak. Ez a nemes ügy pedig ilyen.

Személyes segítség

Az IRQ szakemberei arra vállalkoznak, hogy elkészítik a szívcentrum weboldalát és gondoskodnak a működtetéséhez szükséges technikai feltételekről.
Miért ajánlották ezt? Azért, mert a munkájuk az ő esetükben személyesebb jellegű, mintha forinttal váltanák azt meg. Egyvalami még vállalásuk hátteréről: az internetes szolgáltató munkatársai igen fiatal emberek, ugyanakkor ők is felfokozott munka- és életritmusban élnek. Ha nem is gondolnak egyelőre rá, majdan szükségük lehet egy helyben szolgáltató korszerű szívközpontra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Freier Cecília

Freier Cecíliát, tanító édesapja mellett szintén nagyszerű pedagógiai érzékkel… Tovább olvasom